Καβάλα: «Τα θύματα έπιασαν τη μητέρα μας και τη βάρεσαν»

Χρόνια η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Αβάσιμα τα όσα ακούγονται λέει ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων.

««Πριν γίνει το κακό τα θύματα επιτέθηκαν στη μάνα μας, την είχαν πιάσει από τα μαλλιά και τη μπλούζα και τη βάρεσαν. Και οι δύο. Αφού μαζί ήταν εκεί κοντά και έγινε αυτό που έγινε. Δεν έγινε για τη θέση στάθμευσης το έγκλημα», υποστηρίζει ο αδελφός του 42άχρονου δράστη του εγκλήματος με δύο νεκρούς- μητέρα και γιο στην Καβάλα, μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha.

Σύμφωνα με το συνήγορο του 42άχρονου η υπεράσπιση ισχυρίζεσαι οτι στη σκηνή του εγκλήματος βρισκόταν και η σύζυγος του θύματος.

Ο 42χρονος δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα

«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Βρίσκεται σε σύγχυση. Είναι δεδομένο ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δεν υπήρξε διαπληκτισμός για καμία θέση πάρκινγκ. Στο παρελθόν οι δύο οικογένειες είχαν τρομακτικές διενέξεις και διαμάχες. Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό της επίθεσης που δέχτηκε η μητέρα του τον οδήγησε σε αυτό» δηλώνει ο δικηγόρος του δράστη στον Alpha.

«Εισήλθε στην οικία ο θανών και η μητέρα του, μαζί με τη νύφη από ο,τι μου διαμήνυσαν και άρπαξαν τη μητέρα του, της επιτέθηκαν πιάνοντας την από τον λαιμό και από τα μαλλιά και εκεί πέρα είχαμε αυτή την κατάληξη την τραγική» συνεχίζει ο συνήγορος υπεράσπισης.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων χαρακτηρίζει «αβάσιμα τα όσα ακούγονται» και δηλώνει ότι τη Δευτέρα (26/08) θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Τη Δευτέρα επειδή έχουν πολλά ακουστεί για βρασμό ψυχικής ορμής θα πάρετε τις απαντήσεις από τη μεριά της πολιτικής αγωγής, οι οποίες θα στηρίζονται στη δικογραφία», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων.