Αποφυλακίστηκε μετά από 21 χρόνια ο “πρώτος” της παρέας των Σατανιστών της Παλλήνης, τελευταίος έγκλειστος για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο στις αρχές της δεκαετίας του ’90, Ασημάκης Κατσούλας.
Ο “Αρχηγός”, ο “Μαύρος Αγγελος”, ο “Τελετάρχης του Διαβόλου”, -όπως ανέφερε ο Τύπος της εποχής-, τον Ασημάκη Κατσούλα, μετά από 21 χρόνια, έγκλειστο μέχρι την περασμένη Δευτέρα (19/12), στις φυλακές Αγιάς Χανίων, βρίσκεται πλέον εκτός φυλακής.
Το Συμβούλιο Εφετών, γνωμοδότησε θετικά μετά από δέκα αιτήσεις αποφυλάκισης, που είχαν όλες απορριφθεί και επέτρεψε στον 44άχρονο “πρώτο τη τάξει” της παρέας των Σατανιστών της Παλλήνης, να βγει από τη φυλακή, με περιοριστικούς όρους, έχοντας εκτίσει 21ετη ποινή φυλάκισης, από τα δις ισόβια, της ποινής του…
Ασημάκης Κατσούλας: “Ας αφήσουμε κάποια στιγμή το δαίμονα του παρελθόντος να πεθάνει. Θα πεθάνει μόνος του έτσι ή αλλιώς. Στη συνείδηση των ανθρώπων, γιατί στη δικη μου είναι μια διαρκής τύψη!”
Δεκαοχτώ χρόνια μετά την εξιχνίαση της δράσης των “Σατανιστών της Παλλήνης¨, το Μάιο (12/05) του 2010, η ανακοίνωση της Διωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος, επαναφέρει μνήμες και για άλλη μια φορά στη θέση του κατηγορουμένου το “Μαύρο Άγγελο του Διαβόλου”.
Το nantiareport.gr δημοσιεύει το ηχητικό αποκλειστικής συνέντευξης, του Ασημάκη Κατσούλα στη Νάντια Αλεξίου* μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα (14/05 2010).
Ο “Μαύρος Αγγελος” των Σατανιστών της Παλλήνης, μιλάει για πρώτη φορά- από τη σύλληψή του και μετέπειτα την καταδίκη του πριν 18 χρόνια-, και υποστηρίζει ότι είναι “θύμα πλεκτάνης” και “κάποιοι” επιχειρούν να τον εμπλέξουν, προκειμένου να του στερήσουν την άδεια του είχε εγκριθεί (19/05) Με την άσκηση Ποινικής Δίωξης σε βάρος του, εκείνη η άδεια δεν του χορηγήθηκε. Στη συνέχεια μετάγεται στις Φυλακές Αγιάς Χανίων απ όπου και αποφυλακίζεται (19/12), ενω νωρίτερα έχει τεθεί σε καθεστώς αδειών.
Ο 39άχρονος -τότε- Ασημάκη Κατσούλας, έγκλειστος -το επίμαχο διαστημα- στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Μαλανδρίνου Φωκίδας σε επτά ημέρες (19/12) θα λάμβανε άδεια από τις φυλακές, η οποία “κόπηκε” καθώς του ασκήθηκε από κοινού με τον ισοβίτη Θεόδωρο Γεωργόπουλο, (εξέτιε ποινή φυλάκισης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ωστόσο είχε αποφυλακιστεί στον ενάμησι μήνα που είχε μεσολαβήσει και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αναζητήθηκε ωστόσο δεν εντοπίσθηκε), Ποινική Δίωξη, για παράβαση του Αρ.337 του ΠΚ περί προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 12 ετών με τη δικογραφία να έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της 11άχρονης, οχτώ μήνες νωρίτερα, στο σταθερό τηλεφωνο στο σπίτι της οικογένειας, δέχθηκαν κλήση από απόκρυψη με αποδέκτη την κόρη του. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ενήλικος άνδρας, ο οποίος δήλωσε την ιδιότητα του Αστυνομικού, ζήτησε να συνομιλήσει με την 11άχρονη. Με πρόσχημα πως θα προβεί σε μια ανώδυνη «τηλεφωνική εξέταση DNA», προέτρεπε την ανήλικη να αγγίζει τα ευαίσθηταν σημεία της, ενώ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής την παρενοχλούσε σεξουαλικά με άσεμνες φράσεις για να ικανοποιούνται σεξουαλικά. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με 12άχρονη η οικογένια της οποιας διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την καταγγέλουσα. Τα τηλέφωνα επαναλήφθηκαν προκαλώντας την αντίδραση των γονιών, οι οποιοι κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι δέχθηκαν απειλές και προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικου Εγκήματος.
Με Εισαγγελική παραγγελία και άρση απορρήτου, για την ημέρα και ώρα που κατήγγειλαν οι δύο οικογένειες, προέκυψε ότι οι κλήσεις είχαν πραγματοποιηθεί από καρτοτηλέφωνο των Φυλακών Μαλανδρίνου στη Φωκίδα. Από τα ηλεκτρονικά ίχνη προέκυψε η “ύποπτη” τηλεκάρτα, την οποία είχε στην κατοχή του ο Ασημάκης Κατσούλας, και είχαν χρησιμοποιήσει για κλήσεις προς τις οικογένειές τους από κοινού με το συγκελίτη του, Θεόδωρο Γεωργόπουλο. Στην ανωμοτί κατάθεση στους Αστυνομικούς ο Ασημάκης Κατσούλας, παραδέχθηκε ότι κατείχε την τηλεκάρτα, ωστόσο υποστήριξε ότι συγκρατούμενός του ενδεχομένως να την πήρε, και έκανε την κλήσεις στο σπίτι της ανήλικης, καθώς ο ίδιος αρνήθηκε την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.
Ήταν στις 7/6/1995 όταν άρχιζε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των Ασημάκη Κατσούλα, Μάνου Δημητροκάλη και Δήμητρας Μαργέτη, με βαρυ κατηγορητήριο για τις δολοφονίες δυο γυναικών- της 14άχρονης Θεοδώρας Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί,(27/08 1992) και της 28άχρονης Γαρυφαλλιάς Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών (Μεγάλη Τετάρτη τον Απρίλιο του 1993).
Τα χρόνια πέρασαν και η Δήμητρα Μαργέτη (23/09 2001) μετα απο οχτώ χρόνια εγκλεισμού, στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά αποφυλακίστηκε καθώς οι Δικαστές έκριναν ότι επέδειξε καλή διαγωγή κατά την κράτησή της και δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για την κοινωνία. Τις επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, να διαμένει μόνιμα στο πατρικό της στην Παλλήνη, να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ της απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα. Σήμερα ζει με τα παιδιά της, ενω έχει επιλέξει να μην ξαναμιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής της.
Πριν δυο χρόνια (02/2014) και ο Μάνος Δημητροκάλης βρίσκεται εκτός φυλακής, με απόφαση του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου και έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του. Έχει αποσυρθεί στο δικό του καταφύγιο και επιλέγει να τηρεί αποστάσεις από την κοσμική διαβίωση. Έχει επιλέξει να μην ξαναμιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής του.
Στο παρελθόν των “Σατανιστών της Παλλήνης”
Η ελληνική κοινωνία εμβρόντητη, παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία της έφηβης Θεοδώρας Συροπούλου και της νεαρής μητέρας Γαρυφαλλιάς Γιούργα, καμαριέρα στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανια”.
Ως δράστες συλλαμβάνονται δύο παιδικοί φίλοι, ο Ασημάκης Κατσούλας 21 ετών και Εμμανουήλ (Μάνος) Δημητροκάλης 19 ετών, ενώ εκείνη την περίοδο υπηρετούσαν τη στρατιωτική τους θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό και στο Στρατό Ξηράς (αντίστοιχα). Η Αστυνομία συλλαμβάνονει και τη φίλη του Ασημάκη Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη 18 ετών η οποία κατηγορείται για συνέργεια στα εγκλήματα τους.
Ο Ασημάκης Κατσούλας, γεννημένος στις 27/5/72, γόνος μέσης αστικής οικογένειας. Έμενε μόνος του στο Κορωπί καθώς είχε διακόψει επαφές με την οικογένειά του. Σύμφωνα με τους κλινικές πραγματογνώμονες οι οποίοι τον εξέτασαν, μετά τη σύλληψή του, στη μετεφηβική -πρώιμα ενήλικη- ζωή του, διέθετε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, με ανησυχία πνεύματος Ιδιαίτερα επικοινωνιακά και πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του, με εύρος γνώσεων και ακούσματα metal μουσικής, σύμφωνα με τους κλινικους πραγματογνώμονες “ενεργοποίησαν” το ενδιαφέρον για βιβλία αποκρυφιστικού περιεχομένου.
Στις καταθέσεις τους οι γονείς του, Ασημάκη Κατσούλα, μεχρι την ενηλικίωση του, τον περιέγραφε ήσυχο παιδί, απολαμβανε το διαβασμα και δεν ξόδευε χρήματα. Οι ίδιοι επισημαίνουν, ωστόσο τη μεταστροφή στη συμπεριφορά του γιου τους, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει με ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες. Ο νεαρός Ασημάκης Κατσούλας -ειδικότερα μετά το 1990- άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, οπότε ενημερώνονται για τη ζωή του γιου τους, μετά τη σύλληψή του, το 1993.
Ο Μάνος Δημητροκάλης γιος αστικής οικογένειας οικογένεια, γεννημένος στις 9/4/74 κατοικούσε στην Παλληνη. Στις καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του, περιγράφεται χαμηλών τόνων έφηβος. Άριστος μαθητής, συνεσταλμένος και ευγενής. Ο ίδιος διατηρούσε σχέση δύο χρόνων με τη Δήμητρα Μαργέτη, πριν τον εγκαταλείψει για τον Ασημάκη Κατσούλα τον οποίο γνώρισε στη συνέχεια από την πρώην σύντροφό του.
Η Δήμητρα Μαργέτη γεννημένη το 1977, προερχόμενη από μεσοαστική οικογένεια, διέμενε επίσης στην Παλλήνη. Διέθετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση γεγονός που την έκανε θελκτική μεταξυ των συνομιλήκων της με χαμηλό επίπεδο μόρφωσης. Ήταν ο “συνδετικός κρίκος” στο τρίγωνο με τον Ασημάκη Κατσούλα και το Μάνο Δημητροκάλη.
Όπως ανέφεραν στις απολογιες τους, μετά τη σύλληψή τους, οι δύο νεαροί, άρχισαν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας να μυήσουν παράλληλα και άλλους συνομήλικούς τους.
Ο τότε διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Δημήτρης Αποστολόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ΕΛΑΣ στους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι οι συλληφθέντες ομολόγησαν τα εγκλήματά τους και προχώρησαν σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις πράξεις τους.
Ο Ασημάκης Κατσούλας και ο Μάνος Δημητροκάλης διέπραξαν τη δολοφονία της έφηβης-τοτε- 14 ετών, Θεοδώρας Συροπούλου στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και τις έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ξύλο στο κεφάλι και τη στραγγάλισαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας τη βίασε και μαζί με το Δημητροκάλη περιέλουσαν το σώμα της με βενζίνη και προκάλεσαν εμπρησμό, με τη φωτιά να παίρνει έκταση στο δάσος του Υμηττού.
Οχτώ μήνες το έγκλημα με θύμα της έφηβη μαθήτρια, παρέμενε ανεξιχνιαστο.
Μεγάλη Τετάρτη τον Απρίλιο του 1993, η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα- μητέρα δύο παιδιών – καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Στο αυτοκίνητο του Κατσούλα οι Δημητροκάλης και Μαργέτη αναζητούν θύμα όταν βλέπουν την 28άχρονη.
Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε ερημική περιοχή στο Σέσι Κορωπίου. Τη δέσμευσαν με χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.
Στη συνέχεια όπως αποτυπώθηκε και κατά την ακροαματική διαδικασία, ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα ωστε να μην μπορεί να αναγνωρίζεται.
Ήταν ο Μάνος Δημητροκάλης ο οποίος σχεδόν οχτώ μήνες από το δεύτερο αποτρόπαιο έγκλημα της παρέας των Σατανιστών της Παλλήνης, ζήτησε από τον πατέρα του να τον συνοδεύσει σε μια βόλτα. Έξω από τη ΓΑΔΑ χωρίς να του αποκαλύψει λεπτομέρειες του ζήτησε να τον αφήσει και εμφανίστηκε ενώπιον των Αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε τις πράξεις της «σατανικής τριάδος» με τις συλλήψεις των άλλων δύο – Κατσουλα και Μαργέτη- να ακολουθούν τις επόμενες ώρες.
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1994, οι τρεις νεαροί σατανιστές μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης ασκήθηκε εναντίον τους ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πλημελλιοδικών παραπέμφθηκαν στο 19ο Τακτικό Ανακριτή Ευθύμιο Καταλιακό για να απολογηθούν.
Ο Ασημάκης Κατσούλας στην εξάωρη απολογία του, επιχείρησε υποστήριξε πως ο ίδιος εκτελούσε εντολές, ενώ οι δυο συγκατηγορούμενοί του, τον περιέγραφαν ως “πρώτο τη τάξει” μεταξύ τους.
Ο Μάνος Δημητροκάλης στην πολύωρη απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή υποστήριξε ότι ο ίδιος υπήρξε υποχείριο του Ασημάκη Κατσούλα, ο οποίος του ασκούσε ψυχολογική επιρροή. Ομολόγησε την ενοχή του στη δολοφονία της 14άχρονης Θεοδώρας Συροπούλου και δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του, στους δημοσιογράφους.
Η Δήμητρα Μαργέτη σύμφωνα με το συνήγορό της, Αλέξη Κούγια υπήρξε το τρίτο θύμα- μεταξυ των δυο δολοφονημένων γυναικών- (όπως ανέφερε) καθώς η 18άχρονη, υπήρξε υποχειριο ψυχολογικού εξαναγκασμού του Ασημάκη Κατσούλα.
Και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι ύστερα με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, ως “άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, για την πρόληψη τέλεσης αδικημάτων από μέρους τους και ως ύποπτοι φυγής”.
Στις 28 Ιανουαρίου 1994, έγινε αναπαράσταση των δύο εγκλημάτων. Οι τρεις της παρέας των Σατανιστών της Παλλήνης, μετήχθησαν στη Θέση Σέσι στο Κορωπί, σχεδόν δύο χρόνια από το πρώτο έγκλημα που διέπραξαν και αναβίωσαν όλα όσα διαδραματίστηκαν τις σκοτεινές νύχτες των στυγερών εγκλημάτων που είχαν διαπράξει.
Για την ίδια υπόθεση, ποινική δίωξη ασκήθηκε και στους Χ. Ζαβρά, Μ. Αναγνώστου, Β. Αγγελοπούλου, Μ. Ριγάκη και Α. Ριγάκη, οι οποίοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, με το παραπεμπτικό βούλευμα (08/06 1995) του Συμβουλίου Πλημμελιοδικών.
Η εκδίκαση της υπόθεσης των “Σατανιστών της Παλλήνης” παραπέμπεται την 1η Ιουλίου 1995 στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, περιγράφοντας λεπτομερώς τη ζωή τους μετά την «μύηση» στο σατανισμό, αλλά απέφυγαν να μιλήσουν για τις εγκληματικές τους πράξεις. Εξαιτίας της δημοσιοποίησης καταθέσεων και απολογιών των κατηγορουμένων στα ΜΜΕ, και η δική διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.
https://m.youtube.com/watch?v=Kl7IYxkF1ko
Προπαραμονή Χριστουγέννων (23/12 ) του 1997 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών κηρύττει ενόχους, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, τον Ασημάκη Κατσούλα σε δις φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών, ενώ δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών, ήταν η ετοιμηγορία για το Μάνο Δημητροκάλη για την κατά συναυτουργία τέλεση δύο ανθρωποκτονιών, καθώς επίσης για αντιποίηση Αρχής, παράνομη κατακράτηση, αρπαγή ανηλίκου, καθύβριση του θρησκεύματος και σύσταση προς διάπραξη κακουργημάτων. Επιπρόσθετα, ο Ασημάκης Κατσούλας καταδικάστηκε για βιασμό, ενώ ο Μάνος Δημητροκάλης για την ίδια κατηγορία με απλή συνέργεια.
Για απλή συνέργεια στις δύο ανθρωποκτονίες και την αρπαγή της ανήλικης Δώρας Συροπούλου, η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών- ενώ της αναγνωρίστηκε η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας- για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου.
Οι Β.Αγγελοπούλου και Α.Ριγάκη για τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και ψευδορκίας καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 16 μηνών με 3ετή αναστολή. Η ετυμηγορία του Δικαστηρίου για την Μ.Ριγάκη ήταν 7άμηνη φυλάκισή με 3ετή αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία. Ενώ οι Χ. Ζαβρας και Αγγ. Αναγνώστου απαλλάχθηκαν από όλες τις κατηγορίες.
Δύο χρόνια (1997) αργότερα οι τρεις καταδικασθέντες ζήτησαν την επανεξέταση κατ’ουσίαν της υπόθεσης από ανώτερο όργανο.
Στις 8 Δεκεμβρίου 1997 το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών συνεδρίασε στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. Στις 20 Δεκεμβρίου, ο Εισαγγελεας της Έδρας, Δ.Μαλακάσης πρότεινε να κριθούν ένοχοι όπως και πρωτοδίκως οι Κατσούλας Δημητροκάλης για την κατηγορια της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως χωρίς ελαφρυντικό και η Μαργέτη με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας για απλή συνέργεια στο φόνο της 14άχρονης Θεοδώρας Συροπούλου.
Στις 23 Δεκεμβρίου 1997 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών επικυρώνοντας τη πρωτόδικη ποινή τους, κηρύττει ενόχους, τους Ασημάκη Κατσούλα Μανόλη Δημητροκάλλη και Δήμητρα Μαργέτη, για την υπόθεση των “Σατανιστών της Παλλήνης”.
Στις 17 Ιανουαρίου 1998 το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Δικαστή Ευάγγελου Κρουσταλάκη για να εξετάσει τις αιτήσεις αναιρέσεως της πρωτοβάθμιας ποινής που είχαν καταθέσει οι Μανος Δημητροκάλης και Ασγμάκης Κατσούλας. Οι αιτήσεις θα απορριφθούν από το τμήμα του Αρείου Πάγου. Αίτηση κατέθεσε και ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Π.Ζαβολέας, ο οποίος διαφωνόντας κατ’ουσίαν με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, που καταδίκασε την Δ.Μαργέτη με τη κατηγορία της απλής συνέργειας σε εγκληματική πράξη, ζήτησε την καταδίκη για άμεση συνέργεια και ηθελημένη συμμετοχή, χωρίς το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Η αίτηση του Π.Ζαβολέα απορρίφθηκε στις 30 Ιουνίου του 1998.
Συνήγοροι υπεράσπισης ορίστηκαν από τους κατηγορουμένους οι Παναγιώτης Ρουμελιώτης και Φώτης Αγγελόπουλος για τον Ασημάκη Κατσούλα, Αντώνης Τράκας και Κωνσταντίνος Πλεύρης για το Μανο Δημητροκάλη, ενώ την υπεράσπιση της Μαργέτη ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.
_____________
* Μέρος της απομαγνητοφώνησης απο τη Συνέντευξη του Ασημάκη Κατσούλα, δημοσιεύτηκε στο PEOPLE (τ.8 28/05 2010).