Κάτω Χαλάνδρι: Πυρά με καραμπίνα ενεργεί ηλικιωμένος πλησίον στόχων, – Κλήθηκε η ΕΚΑΜ

Σε θέσεις κάλυψης πληρώματα της Άμεσης Δράσης και στατικές φυλάξεις σε στόχους υπό επιτήρηση, καθώς ένοπλος άνδρας ενεργεί άσκοπα πυρά και έχει προκαλέσει αναστάτωση στους περιοίκους

(14/06-01.30) Ύστερα από διαπραγματεύσεις ο υπεργηρος άνδρας παρέδωσε το όπλο που κατείχε και πείστηκε απο τους αστυνόμους να τους ακολουθήσει.

Δεκάδες τηλεφωνήματα έχει δεχθεί σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση του NantiaReprot.gr (14/06-00.40) το Κέντρο της Άμεσης Δράσης καθώς ένοπλος ηλικιωμένος άνδρας, ενεργεί άσκοπα πυρα με καραμπίνα,  πλησίον δύο φυλασσόμενων στόχων. Ο άντρας με καταγωγή από την Κρήτη, φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας, φώναζε προς τους Αστυνομικούς “ελάτε, ρε! Ελάτε!”, ενώ έχει ενεργήσει τρεις βολές στον αέρα με το κυνηγετικό όπλο που κατέχει,  στη συμβολή της Σολωμού με την οδό Κουντουριωτών στο Κάτω Χαλάνδρι.

Προς τα πληρώματα του τομέα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας σε νυχτερινή υπηρεσία που έχουν λάβει σήμα να μεταβούν στο σημείο και προς τους σκοπούς ενστόλους στις στατικές φυλάξεις,  διαβιβάστηκε εντολή Κέντρου να λάβουν άπαντες θέσεις κάλυψης ενώ στο χώρο αναμένεται κλιμάκιο της ΕΚΑΜ.

Επικεφαλής σκηνής, έχει τεθεί με εντολή Κέντρου Ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ επόπτης Βορειοανατολικής Αττικής. Ενώ έχει ενημερωθεί και μεταβαίνει στο σημείο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ.