Κατήγγειλαν ύποπτο όχημα, και οι Αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του kalashnikov και γεμιστήρα με σφαίρες

Το όχημα καθώς και ο κατασχεμένες οπλισμός μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση και βαλλιστική

Ένα πολεμικό τυφέκιο kalashnikov και μια γεμιστήρα, τυλιγμένα σε πάνες για σκύλους, στο πίσω κάθισμα οχήματος, εντόπισαν (20/12-15.30) πλήρωμα της ΔΙΑΣ Αθηνών, σε έλεγχο με σήμα Κέντρου. Σύμφωνα με την κλήση στο “100” στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα τα οποία κρίθηκαν ως ύποπτοι, κατά την είσοδό τους σε πολυκατοικία. Οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, εντόπισαν το λευκό Toyota Yaris σταθμευμένο, και από έλεγχο στον αριθμό πλαισίου του δεν απασχολούσε. Ωστόσο οι πινακίδες του παρέπεμπαν σε γκρι Citroen, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή (11/12) από το Χαλάνδρι, ιδιοκτησίας του ΕλληνοΑραβικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης.

Στο χώρο κλήθηκε μέλος του ΕλληνοΑραβικού Επιμελητηρίου και άνοιξε το όχημα, στο εσωτερικό του οποίου οι Αστυνομικοί εντόπισαν το πολεμικό τυφέκιο με τη γεμιστήρα. Το όχημα καθώς και ο κατασχεμένες οπλισμός μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση και βαλλιστική .

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής .