«Κατέβηκα να πάρω το βουλευτικό αυτοκίνητο, αλλά… είχε κάνει φτερά»

Καταγγελία του βουλευτή του κόμματος “Ελληνική Λύση”, για την κλοπή του βουλευτικού οχήματος που είχε στην κατοχή του, στο Παλαιό Φάληρο.

Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (08/11) ο 63άχρονος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Δημήτρης Βαγενάς βγήκε κατέβηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει στο Π.Φάληρο, για να πάρει το Βουλευτικό πετρελαιοκίνητο Toyota Corolla των 1.400 κυβικών, και διαπίστωσε ότι είχε ..κλαπεί.

Οπως προέκυψε, οι δράστες παραβίασαν την σιδερένια πορτα της πυλωτής, παραβίασαν την κλειδαριά του οχήματος, έβγαλαν το αυτοκίνητο στο δρόμο με το οποίο και διέυφυγαν. Όπως επεισημαίνει ο ίδιος, από ενημέρωση που είχε από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν σημειωθεί στην περιοχή… 443 κλοπές τροχοφόρων.

Αναστατωμένος ο Βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης” επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, «Δεν μου το διέρρηξαν, το πήραν όλο» του εξήγησε. Άμεσα το όχημα του βουλευτή αντικαταστάθηκε καθώς προκειται για διάθεση με leasing .