Κατέληξε ο αναβάτης δικύκλου που τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο

Κατέληξε στον Ευαγγελισμό ο αναβάτης δικύκλου, ο οποίος παρέμενε σε νοσηλεία βαρύτατα τραυματισμένος, στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Ο Παναγιώτης Μαστραντώνης, 41 παρέμενε σε νοσηλεία εγκεφαλικά νεκρός, υστερα από σοβαρό τροχαίο (26/03-10.15), στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Η αδελφή του, είχε απευθύνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο, καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες. Το τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (26/03-10.15), επί της Λ.Κηφισού, στο ρεύμα προς Ποσειδώνος, στο ύψος της Πειραιώς. Ο Παναγιώτης Μαστραντώνης, αναβάτης δικύκλου, οδηγούσε μαυρη μηχανή TRANSALP. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, με τους συγγενέις να ενημερώνονται από τους γιατρούς ότι ο κρίνεται, εγκεφαλικά νερκός.

Η κηδεία του Παναγιώτη Μαστρανώνη, θα τελεστεί την Τρίτη 02/04-16.00 στο Κοιμητήριο Κοιμήσεως της Θεοτόκου των Αγίων Αναργύρων.

Η οικογένειά του, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και ο ανήλικος γιος τους, αναζητούν στοιχεία και αυτόπτη μάρτυρα στο τροχαίο για να ενημερωθούν για τις ακριβείς συνθήκες. Για οποιονδήποτε μπορεί να γνωρίζει σχετικά, απευθύνεται έκκληση να επικοινωνήσει με την Τροχαία Πειραιά.