Καταγγέλλουν προσαγωγές της Αντιτρομοκρατικής

Με κείμενό της η συλλογικότητα Ρουβίκωνας αναφερονται σε προσαγωγή αντιεξουσιαστή (22/07-11) απο κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έξω από το σπίτι του, ενώ ανέβαινε στο μηχανάκι του.
“Οδηγήθηκε στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου δέχτηκε διάφορες ερωτήσεις ..τις οποίες φυσικά αρνήθηκε να απαντήσει. Οι ερωτήσεις αφορούσαν την ομάδα μας και γενικότερα τα Εξάρχεια. Μετά από μιάμιση ώρα, και αφού πέσαν κι οι σχετικές απειλές, τον άφησαν να φύγει” αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους τα μελη της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα.
Ειχε προηγηθει η ερευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και οι προσαγωγές τριων ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Κρατική Ασφάλεια .

“Δεν θεωρούμε άσχετο με τα γεγονότα αυτά την επερώτηση 17 βουλευτών της ΝΔ στη βουλή την προηγούμενη Δευτέρα, η οποία στοχοποιούσε τη συλλογικότητά μας, όπως και το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης, παρουσία του Καμίνη, όπου στοχοποιήθηκε από νεοδημοκράτες και χρυσαυγίτες δημοτικούς συμβούλους η κατάληψη του Κ*ΒΟΞ. Το τελευταίο διάστημα, και με αφορμή τον αγώνα του κινήματος ενάντια σε κράτος και παρακράτος, κλιμακώνονται και οι πιέσεις διαφόρων μηχανισμών απέναντί μας” αναφέρουν σε αλλο σημείο του κειμένου τους τα μέλη του Ρουβίκωνα.