Καταγγελία για επίθεση σε δικυκλιστή με κανονική πορεία από του συνοδούς επισήμου (VIDEO)

Καταγγελία του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα, για συνοδούς επισήμου με απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά

Στη συμβολή της Μιχαλακοπούλου με την οδό Ξενίας, το μεσημέρι της Δευτέρας (27/04-12.30) συνοδευτικό επισήμου με τον επίσημο  και στη συμβολή της Μιχαλακοπούλου με την κάθετη Ξενίας, εμπλέκονται με πολίτη ο οποίος κινείται με δίκυκλο . Οι αναβάτες του συνοδευτικού δικύκλου στον επίσημο, ακινητοποίησαν το υπηρεσιακό δίκυκλο έριξαν στο οδόστρωμα τον πολίτη και το δίκυκλό του και του επιτέθηκαν με ύβρεις καθώς και σε όποιον πολίτη επιχείρησε να παρέμβει .

Η καταγγελία :

Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.
Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ενα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.
Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας.Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.
Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.
Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον “επίσημο” έφυγε κατ’ ευθείαν.
Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα.Εντελώς όμως.