Κατάληψη ΕΚΠΑ- Επεισόδια Πρυτανεία, 18συλλήψεις μεταξύ των οποίων και ο αντιεξουσιαστής Πολύκαρπος Γεωργιάδης.

Σε 14 συλλήψεις στην υπο κατάληψη Πρυτανεία του ΕΚΠΑ (17/04), προέβησαν οι Αστυνομικοί, ενώ πραγματοποίησαν 8 επιπλέον συλλήψεις στα Εξάρχεια (16-17/04) μεταξύ των συλληφθέντων ο αντιεξουσιαστής Πολύκαρπος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν στην κατάληψη του κτιρίου της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ (17/04) 14 άτομα- επτά άνδρες έξι γυναίκες και μια Κυπρια- οι οποίοι παραπέμφθηκαν με την αυτόϕωρη διαδικασία όλοι έχουν απασχολήσειτις Αρχές στο παρελθόν σε επεισόδια.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (16/04) και τη συγκέντρωση (17/04) αλληλέγγυων έξω από το ΕΚΠΑ, συνελήφθησαν 4 άτομα-τρεις γυναίκες κι μια Πολωνή-.
Ενώ στην περιοχή των Εξαρχείων, συνελήφθησαν (17/04) 4 επιπλέον άτομα- τρεις άνδρες κι ένας Αλβανός για επιθέσεις σε βάρος των Αστυνομικών.
Μεταξύ των συλληφθέντων και ο αντιεξουσιαστής Πολύκαρπος Γεωργιάδης, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο, είχε συλληφθεί πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της Ryan Air με προορισμό τις Βρυξέλλες.
Ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης, είχε συλληφθεί (20/08 2008) ως συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, με την απόπειρα παραβίασης περιοριστικών όρων, και αφέθηκε ελεύθερος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport