Καταγγέλλουν βουλευτή για απρεπή συμπεριφορά προς πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ.

Καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, σε πλήρωμα της ΔΙΑΣ απεστςιλαν με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής

Ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Δημήτρης Βαγενάς οδηγός οχήματος -τζιπ βγήκε ανάποδα στην κίνηση από βενζινάδικο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης (17/12-16.00)

Στο σημείο πλήρωμα της ΔΙΑΣ διενεργούσε ελέγχους με ένστολο της ομάδας να διαπιστώνει την ανάστροφη κίνηση του τζιπ σε μονόδρομο και έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης αρνήθηκε και συνέχισε την πορεία του αγνοώντας επιδεικτικά τους ενστόλους, ενώ φέρεται να τους επέπληξε με υπόδειξη, αναφέροντας «Δεν είναι η δουλειά σας αυτή. Δεν είναι στα καθήκοντα σας. Εγώ είμαι βουλευτής».

Οι ΔΙΑΣ παρέθεσαν το περιστατικό με αναφορά στην Υπηρεσία τους, και από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος προέκυψε ότι αντιστοιχεί σε εταιρεία ενοικίασης πολυτελών οχημάτων στη Βουλή και το συγκεκριμένο τζιπ είναι χρεωμένο στο Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Δημήτρη Βαγενά ο οποίος ήταν και οδηγός του οχήματος.

Σε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, εκπρόσωποι των υπηρετούντων στη ΔΙ.ΑΣ αποδίδουν απρεπή, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του βουλευτή προς τα μέλη του πληρώματος της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης.