Καταγγελία γιατρού: Πρόσφυγες απείλησαν με μαχαίρι Λιμενικό-“Θα θρηνήσουμε νεκρό στον Πειραιά” (ΗΧΗΤΙΚΟ)|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ *

Καταγγελία γιατρού, ο οποιος δεχθηκε επιθεση, και προειδοποιεί “θα θρηνήσουμε νεκρό στον Πειραιά”. Παντελής έλλειψη του κράτους στο λιμάνι που στοιβαζονται 5.500 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

image

Νέο σοβαρό επεισόδιο με ομάδα Σύρων να βγάζουν μαχαίρι κατά των ανδρών του λιμενικού στο λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με καταγγελία του γιατρού-εθελοντή Νίκου Ραζή στον Παραπολιτικά 90.1, άνδρες του λιμενικού αλλά και ο ίδιος δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από κάποιους πρόσφυγες, όταν  το λιμενικό άφησε ελεύθερο έναν Σύρο που είχε συλλάβει νωρίτερα προκαλώντας  έντονες αντιδράσεις. Ο ίδιος με καταγγελία του στον προσωπικό του λογαριασμό σχολιάζει το γεγονός.

image

Ο γιατρός απηύθυνε έκκληση καθώς όπως δηλώνει η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη στο λιμάνι και η ζωή των γιατρών, των εθελοντών και των ανδρών του λιμενικού κινδυνεύει από μερίδα προσφύγων που διαβιούν στο χωρο.
Ο ίδιος σημειώνει ότι οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο βλέπουν από μακριά τα επεισόδια χωρίς να παρεμβαίνουν. Οι μόνοι που συμπαραστέκονται σύμφωνα με τον κ. Ραζή είναι ο Δήμος Πειραιά, εθελοντές, κάποιες ΜΚΟ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού με το κράτος απουσιάζει πλήρως από το λιμάνι όπου στιβάζονται 5.500 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
Παράλληλα, ο Νίκος Ράζης έκανε λόγο και για υγεινομική βόμβα, αποκαλύπτοντας πως έχει δει ασθενείς με ψωριάση, δερματολογικά αλλά και αφροδίσια νοσήματα.


*Παραπολιτικά 90.1