Καταδρομική επίθεση με μπογιές και τρικάκια μελών του Ρουβίκωνα στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Βανδαλισμούς με μπογιές στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσε σε καταδρομική επίθεση οργανωμένη ομάδα μελών του Ρουβίκωνα

Οργανωμένη ομάδα περίπου δέκα μελών του Ρουβίκωνα, (03/12-13.20) εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της ΣΤΑΣΥ, στην οδό Αθηνάς 61, τρομοκρατώντας εργαζόμενους και προκαλώντας βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου, με μπογιές αλαλάζοντας, ενώ κατά την αποχώρησή τους, απέρριψαν τρικάκια . Μετά την καταδρομική επίθεση οι δράστες της επίθεσης αποχώρησαν, χωρίς να προβούν σε συλλήψεις τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ που κλήθηκαν σε αναζητήσεις.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει, «Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, κάθε απόπειρα εκφοβισμού και στεκόμαστε σταθερά απέναντι σε επιθέσεις σαν και τη σημερινή. Η ΣΤΑΣΥ είναι μια εταιρεία, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με κύριο μέλημα και αποστολή την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά τους. Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και καμία πράξη βίας δεν πρόκειται να ανακόψει αυτήν μας την προσπάθεια» .