Καταδικασμένος για ασέλγεια σε ανήλικη, εμφανίστηκε ως μάρτυρας για έκδοση ΔΑΤ και … συνελήφθη

Πήγε ως μάρτυρας στο Αστυνομικό Τμήμα, για να υπογράψει σε γνωστή του, ώστε να εκδώσει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, και “πήρε μεταγωγή” για τις Φυλακές της Τρίπολης

Αιφνιδιασμένος ο  27άχρονος, άκουσε από τους Αστυνομικούς ότι κρατείται, καθώς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 7ετούς φυλάκισης σε βάρος του, από το 2013 -ο ίδιος σε ηλικία 20-ετών- για βιασμό σε βάρος 14άχρονης -τότε- Ρουμάνας, σε σπίτι που διατηρούσε στον Κορυδαλλό. Είχε εμφανίστηκε (03/02) συνοδεύοντας γνωστή του, για να υπογράψει ως μάρτυρας την έκδοση νέου δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας σε Αστυνομικό Τμήμα του κέντρου της Αθήνας. Όπως φέρεται να υποστήριξε, αν και γνώριζε για τη σε βάρος του κατηγορία, είχε εμπιστευτεί το συνήγορό του, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι “θα καθαρίσει”. Ωστόσο η απόφαση ήταν καταδικαστική, με τον ίδιο να δηλώνει άγνοια για την ποινική εξέλιξη στην υπόθεσή του.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του ωστόσο , προέκυψαν και άλλες εμπλοκές του με τις Αρχές και τη Δικαιοσύνη, καθώς φέρεται να έχει απασχολήσει για κλοπές και απάτες με υπεξαίρεση τροχοφόρων και άλλα αδικήματα. Ο 27άχρονος με κλούβα μεταφέρθηκε (06/02) στις Φυλακές της Τρίπολης όπου και κρατείται.