Καστανιές, Έβρου: «Η Ελλάδα πάντα έβγαινε πιο δυνατή, αυτό θα γίνει και τώρα» (video)

Το μήνυμα του πιλότου προς τους πολίτες κατά τη διάρκεια της πτήσης των μαχητικών F – 16 της Π.Α. στον Έβρο

«Ελληνίδες Έλληνες, όλοι μαζί ενωμένοι ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας. Τα 199 χρόνια από την Επανάσταση η Ελλάδα είχε πολλές ένδοξες στιγμές αλλά και πολλές δυσκολίες. Πάντα έβγαινε πιο δυνατή αυτό θα γίνει και τώρα. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πιλότος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» της Π.Α. στο μήνυμά του προς τους Ελληνες πολίτες, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου .

Ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F–16 της Πολεμικής Αεροπορίας, πέταξε (25/03- 11:30) πάνω από το Επιτηρητικό Φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου, ενώ η Φρουρά απέδιδε τιμές στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στη λιτή εκδήλωση, θα παραστεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Το ζεύγος των μαχητικών F – 16 της Π.Α. στη συνέχεια πτήση πάνω από τον Έβρο, ενώ διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε  Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Ακτιο, Μεσολόγγι, καθώς και  Χανιά, Κω, Ρόδο, Καστελόριζο, Κάρπαθο, Κάσο, Αγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, επίσης από  Πάτρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Πύργο, Αραξο, και Λάρισα, Βόλο, Σκύρο, Σάμο, Ψαρά, Κάλυμνο και Πάτμο.