Καραβάς Λέσβου: Διάτρητο από σκάγια το υπηρεσιακό όχημα μεταφορας προσωπικού- Δύο τραυματίες Αστυνομικοί

Φωτογραφικό ντοκουμέντο διάτρητη από σκάγια η κλούβα που βρέθηκε στην ενένδρα των κατοίκων οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία της κλειστής δομής

Η αστυνομική δύναμη κατά τη μετάβασή της προς το χώρο του Καραβά -όπου έχει χωροθετηθεί για τη δημιουργία της κλειστής δομής στη Λέσβο- δέχθηκε σκάγια από καταμπίνες σε ενέδρα που είχαν στήσει κάτοικοι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr τα λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού ακινητοποιήθηκαν σε οδοφράγματα που είχαν στήσει ντόπιοι για να αποτρέψουν τη μετακίνηση των αστυνομικών δυνάμεων προς το χώρο που βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να διαφυλάξουν την εγκατάσταση των μηχανημάτων που θα προχωρήσουν στις εργασίες. Στην επίθεση κατά των Αστυνομικών με πυρά από κυνηγετικά όπλα των κατοίκων, από ανεπιβεβείωτες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο αστυνομικός να ενήργησε πυρά εκφοβισμού στον αέρα για να απεγκλώβιστούν από την ενέρδα των κατοίκων.

Δύο τραυματίες Αστυνομικοί στο επεισόδιο, ενώ από την ημέρα που έχουν ξεκινήσει τα επεισόδια στη Λέσβο πληροφορίες αναφέρουν – μέχρι τώρα- υπαρχουν 43 Αστυνομικούς τραυματίες.