Κάποιους οι ευχές τους “βρήκαν” στη δουλειά.

Ημέρες αφιερωμένες σε οικογενειακές στιγμές, και ανθρώπους που είναι στη ζωή μας. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι επαγγελματίες, με τους εργαζόμενους να βρίσκονται στη θέση τους για να μπορούμε να ήμαστε όλοι μας ασφαλείς με τους δικούς μας

Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος βρέθηκαν κανονικά στις θέσεις τους, ανήμερα Χριστούγεννα (25/12) σε όλους του σταθμούς της χωράς, για να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον είχε ανάγκη με κλήση το ή τη συνδρομή της ΕΜΑΚ. Τις δικές τους ευχές, και με την πρέπουσα- πια- selfie απαθανάτισαν οι Πυροσβέστες του 1ου ΠΣ Αθηνών όσους εκτελούσαν υπηρεσία στο σταθμό.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τη σκοπιά στον Έβρο, στο κοκπιτ μαχητικού και το πολεμικό πλοίο, τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ. του Λιμενικού Σώματος και οι διασώστες των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ καθημερινά δίνουν αγώνα, για την προστασία όλων μας. Όλοι τους ωστόσο αναγνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσαν να εκπληρώσουν την καθημερινή τους αποστολή, εάν δεν είχαν τη στήριξη των οικογενειών τους. Σε αυτούς τους εργαζόμενους, ευχές για Χρόνια καλά, και του χρόνου με τις οικογένειές τους.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport