“Κάποιοι λησμονούν πως ο εκσυγχρονισμός και η πρόοδος, προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό”|ΑΠΟΨΗ*

..”καταλήγουμε πάλι στο συμπέρασμα της έλλειψης στρατηγικής…
Τελικός αποδέκτης της εν λόγω αγκύλωσης είναι πάντοτε ο ίδιος! Ο Αστυνομικός, μέσα στη γενικότερη δυσκολία του επιβαρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την υπηρεσιακή του καθημερινότητα..!
Λες και δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα”…

image

ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ

“Θεμιτός ο εκσυγχρονισμός σε οποιαδήποτε έκφανσή του. Ήμουν από τους πρώτους που το επισήμανα με κάθε τρόπο είτε γραπτώς είτε προφορικώς , εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια…
Ο λόγος της παρέμβασης μου τη δεδομένη χρονική περίοδο και εν μέσω θέρους έχει να κάνει πρωτίστως με την σημαντικότητά του ζητήματος που έχει ανακύψει εδώ και μερικές ημέρες και άπτεται θεμάτων που αφορούν την καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων μεγάλου αριθμού συναδέλφων άλλα και της γενικότερης εύρυθμης υπηρεσιακής λειτουργίας όσων εμπλέκονται από κάθε άποψη, στην διαδικασία εγκληματολογικής σημάνσεως των καθημερινών συνοδειών που προβλέπονται από το άρθρο 243 παρ.2 σε συνδυασμό με το το Π. Δ. 342/77.
Όλα αυτά στο βόρειο κομμάτι της χώρας και κατά βάσει στην συμπρωτεύουσα…!
Κάποιοι λοιπόν έχουν λησμονήσει πως ο εκσυγχρονισμός και η πρόοδος μιας διαδικασίας, προϋποθέτει και στρατηγικό σχεδιασμό που θα τηρείται κατά γράμμα!
Στην περίπτωσή μας, με μεγάλη δυστυχώς επιείκεια, ειναι ΑΝΕΠΑΡΚΉΣ !Επίσης οποιαδήποτε επίκληση ελλείψεως οικονομικών κονδυλίων είναι ανεδαφική μιας και όλες οι παράμετροι ήταν γνωστές από αρχής, άρα καταλήγουμε πάλι στο συμπέρασμα της έλλειψης στρατηγικής…
Τελικός αποδέκτης της εν λόγω αγκύλωσης είναι πάντοτε ο ίδιος!
Ο Συνάδελφος, του οποίου κάποιοι έχουν βαλθεί μέσα στη γενικότερη δυσκολία από κάθε άποψη, να του επιβαρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο την υπηρεσιακή του καθημερινότητα. …!
Λες και δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα. …
Έχουν αναρωτηθεί κάποιοι, ως πότε άραγε θα αντέχει να κρατά στις πλάτες του το τεράστιο φορτίο που κουβαλάει όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια. ..;
Καλώ με την παρούσα ανοιχτή επιστολή μου όλους τους συναρμόδιους φορείς, να δώσουν άμεση λύση στο ζήτημα πριν λάβει μορφή χιονοστιβάδας. … κάνοντας ταυτόχρονα  επίκληση προς το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανό μας, την Ομοσπονδία μας, που έχει αποδείξει εμπράκτως την ευαισθησία του , τα αντανακλαστικά του και την ουσιαστική αποτελεσματικότητά του, να επιληφθεί του θέματος κάνοντας τις κατάλληλες  παρεμβάσεις !
Με εκτίμηση
*Λάζαρος Μαχαιρίδης
Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Θ.
Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
Μέλος Ε.Κ.Α.