“Κάποια μέρα, φορούσε χαμηλά το καπέλο του -Φαίνεσαι άγριος, δεν είσαι έτσι -Αν δουν τα μάτια μου, δε θα κάνω την δουλειά μου”

Ο Βασίλης Λυμπερόπουλος, υπηρέτησε στην Τροχαία Αθηνών και υπήρξε ο πιο γνωστός Τροχονόμος της Πλατείας Συντάγματος και της Βουλής, η σύζυγός του, θυμάται αυτές τις ημέρες, έξι μήνες από το θάνατό του με νοσταλγική αγάπη

«Χριστούγεννα 2011 ο σύζυγος μου ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Ανθυπαστυνόμος ε.α είχε την τιμή να μπει στο βαρέλι της πλατείας Συντάγματος προς αναβίωση παλαιότερου εθίμου…. Ίσως ο ποιο γνωστός τροχονόμος της πλατείας Συντάγματος και της Βουλής όπως ελέχθη από πολλούς συναδέρφους του… Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από εσάς τον γνωρίζατε … έφυγε από την ζωή 03/06/2020 Μόλις στα 56 του χρόνια.
Κάποια μέρα τον είδα εν ώρα υπηρεσίας φορούσε χαμηλά το καπέλο του…. Η αλήθεια είναι πως φοβήθηκα λίγο όταν γύρισε στο σπίτι του λέω, “μην ξαναβάλεις έτσι το καπέλο φαίνεσαι άγριος, δεν είσαι έτσι εσύ!”…. “Αν δουν τα μάτια μου” είπε, “δεν θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου” … είχε ένα καθάριο βλέμμα γεμάτο αγάπη αν τον κοιτούσες στα μάτια ήξερες πως ήταν άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη …. τα μάτια του ήταν ο καθρέφτης της ψυχής του με όλη την σημασία της λέξης…. πάντα χαμογελαστός, πάντα να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη με χαμόγελο πάντα … Ίσως γι’ αυτό έφυγε νωρίς για να γίνει άγγελος στον ουρανό Μου λείπεις Καλό παράδεισο καρδιά μου», αναφέρει στην ανάρτησή της , η Σούλα Ζαφειρίου Λυμπεροπούλου , σύζυγος του αείμνηστου Ανθυπαστυνόμου ε.α Βασίλη Λυμπερόπουλου.