Κάντζα: Διάρρηξη και πλιάτσικο από Ρομά στο κτήριο της πρώην επιχείρησης “LaK” κατήγγειλε ο Λάκης Γαβαλάς

Στο κτήριο στην περιοχή της Κάτζας Αττικής, το οποίο στέγαζε την επιχείρησή του “LAK” ο σχεδιαστής μόδας, κατήγγειλε τη διάρρηξη και το πλιάτσικο από Ρομά, κατά την παρουσία του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

Ο σχεδιαστής μόδας, και κριτής σε Reality μόδας, Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/12) στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» . Ο ίδιος προχώρησε σε μια προσωπική εκμυστήρευση και καταγγελία, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (18-19/12) Ρομά εισέβαλαν στο κτήριο το οποίο ανήκε στην ιδιοκτησία του στην περιοχή της Κάτζας Αττικής, το οποίο έχει δεσμευτεί για οφειλές του προς το Δημόσιο. Είναι η δεύτερη φορά όπως καταγγέλλει ο Λάκης Γαβαλάς που σπείρα Ρομά εισβάλλει στο κτήριο και κάνουν πλιάτσικο σε ότι έχει απομείνει στο χώρο, καθώς η προηγούμενη σπείρα αθιγγάνων είχε συλληφθεί και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης.

«Ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος και αυτό θα σας το πω γιατί τα κλάματά μου τα σκούπισα λίγο πριν μπω, θεωρώ ότι το κράτος έπρεπε να με έχει προστατέψει γιατί και εχθές το βράδυ μέχρι το πρωί άνθρωποι που είναι τσιγγάνοι, λέω αυτή τη λέξη δυστυχώς παρόλο που αγαπώ πολύ αυτή τη ράτσα, μπήκαν και έκλεψαν το κτίριό μου. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν βρεθεί και είχαν καταδικαστεί πριν ένα μήνα, δεν ξέρω αν είναι αυτοί ή άλλοι, οι οποίοι ξαναμπήκαν πάλι. Η αστυνομία είναι στη διαδικασία αποτυπωμάτων. Στην εταιρία μου στην Κάντζα. Αυτό το κτίριο φιλοξένησε 300 άτομα, εγώ μπήκα ο ίδιος φυλακή γιατί ήθελα να σώσω το προσωπικό μου και για εμένα δεν με πείραζε. Το κράτος δεν προστατεύει καταστάσεις και πράγματα και πάνε προς την καταστροφή» , ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας .