Καμίνια: Αναζητείται ως ύποπτος για τη δολοφονία 67άχρονης, ο εν διαστάσει σύζυγος. Είχε σκάψει κάτω από τη μάντρα της περίφραξης.

Έσκαψε κάτω από την μάντρα της μονοκατοικίας ώστε να προσεγγίσει αθόρυβα το θύμα του. Έσφαξε την 67χρονη εν διαστάσει σύζυγο, στο πλυσταριό της οικογενειακής διώροφης κατοικίας, στα Καμίνια και αναζητείται ενώ οι Αρχές εκφράζουν ανησυχία στο ενδεχόμενο αυτοχειρίας του

Αιφνιδίασε την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ παρακολουθούσε τις κινήσεις της, και της κατάφερε τρία θανατηφόρα πλήγματα με μαχαίρι, στο λαιμό και το στήθος.
Βασικός ύποπτος αυτών των ενεργειών και της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με Αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο εν διαστάσει σύζυγος της 67άχρονης, ο οποίος αναζητήθηκε, ωστόσο από την ημέρα αποκάλυψης της δολοφονίας της, έχει εξαφανιστεί, ενώ εκφράζεται ανησυχία στο ενδεχόμενο εκδήλωσης αυτοχειρίας.
Οι Αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, κατά την αυτοψία στο χώρο, δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην μονοκατοικία, δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή κοσμήματα από τους εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, εντόπισαν στη βάση της εξωτερικής περίφραξης, κοντά στο πλυσταριό της οικογενειακής διώροφης κατοικίας, μία μεγάλη τρύπα.
Τα τραύματα και ο τρόπος που είχε διαπράξει το έγκλημα, προσδιόριζαν το μίσος του δράστη, κατευθύνοντας τις αστυνομικές έρευνες στο προσωπικό της περιβάλλον.
Συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, συνέλεξαν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τον χώρο του εγκλήματος.
Όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον πρώην σύζυγο, ως βασικός ύποπτος προκειμένου να εξετασθεί- αρχικά -για τον θάνατο της πρώην συζύγου του, διαπίστωσαν την απουσία του.
Ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, με τον οποίο ήταν διαζευγμένοι από το 1987, διέμενε σε παρακείμενο οίκημα. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, ο ένας Αρχιμανδρίτης και ο δεύτερος καθηγητής. Σε κατ οίκον έρευνα, οι Αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, εντόπισαν ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο φέρεται να εξηγεί στους γιους του, τους λόγους της πράξης του, καθώς και αναλυτική παράθεση τραπεζικών λογαριασμών, με χρήματα, καθώς και την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.
Την 67χρονη Ε.Κ., (28/04-18.30) εντόπισε νεκρή μέσα στην μικρή τουαλέτα του πλυσταριού, της οικογενειακής διώροφης μονοκατοικίας, στην οδό Θεσσαλονίκης στα Καμίνια, ο αδερφός της, ο οποίος διέμενε στον 2ο όροφο της μονοκατοικίας, ενώ στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα τους, ενώ το θύμα στον 1ο όροφο.
Παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις ο εν διαστάσει σύζυγος, δεν έχει εντοπισθεί.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport