Καμένα Βούρλα: Θείος πυροβόλησε τον ανιψιό του, με αυτόπτη την κόρη του

Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Λαμίας και με την διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο

Η μήνυση σε βάρος του 75χρονου, υποβλήθηκε από τον 54χρονο ανιψιό του, στην Ασφάλεια Καμένων Βούρλων. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 75χρονος το απόγευμα της Πέμπτης (19/08), φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές προς το αυτοκινήτο του 54χρονου ανιψιού του, στο οποίο επέβαινε μαζί με την ανήλικη κόρη του, εντός οικοπέδου, στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου βρίσκεται οίκημα ιδιοκτησίας του 54χρονου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο άντρες έχουν περιουσιακές διαφορές. Από το χώρο που υποδείχτηκε ως σκηνή εγκλήματος οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν έναν φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, χωρίς τα σκάγια να έχουν πλήξει το όχημα.

Ο 75χρονος παρουσιάστηκε οικιοθελώς στο ΤΑ Καμένων Βούρλων και το πρωί του Σαββάτου (21/08) οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε στον αέρα, χωρίς ανθρωποκτονο πρόθεση. Μετά την απολογία του παραπέμφθηκε στην τακτική Ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία (24/08) για να απολογηθεί .