Καματερό: Εξουδετερώθηκε με βολή Αστυνομικού ο δράστης της ληστείας ενω κρατούσε όμηρο κοπέλα

Δύο Αστυνομικοί εισήλθαν στο Super Market, δέχθηκαν πυρά από τον ένοπλο ληστή, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν το δράστη ενώ κρατούσε όμηρο νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr ασφαλής σε κατασταση σοκ η νεαρή κοπέλα, ενω σοβαρά τραυματισμένος απο τα πυρά Αστυνομικού, ο δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο “Θριάσιο” (11/03-18.10).

Οι δύο Αστυνομικοί (ένας με πολιτική περιβολή) εισήλθαν στο εσωτερικό του Super Market στο Καματερό ενώ στον πρώτο όροφο ήταν σε εξέλιξη ομηρία με το δράστη να έχει περιορίσει παιδιά γονείς (πελάτες) και υπαλλήλους και προσέγγισαν το χώρο έχοντας οπτική επαφή με τον ένοπλο.

Ο δράστης με όμηρο τη νεαρή κοπέλα, κρυμμένος πίσω απο το σώμα της, ενήργησε κατ επανάληψη πυρά κατα των Αστυνομικών. Ήταν η βολή Αστυνομικού που ακινητοποίησε το δράστη ο οποίος βαριά τραυματισμένος έπεσε στο πάτωμα του Super Market αποδεσμεύοντας  τη νεαρη γυναίκα, η οποία ασφαλής έτρεξε προς τους Αστυνομικούς.

Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο για την εξουδετέρωση του δράστη και κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ το όπλο που είχε στην κατοχή του κατασχέθηκε και αναμένεται η εργαστηριακή βαλλιστική ταυτοποίηση.