Καλλιθέα: Πυρκαγιά σε σκάφος- Καταγγέλλουν ανύπαρκτη πυρασφάλεια στην ναυταθλητική μαρίνα

Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στη ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας.

NantiaReport_ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας

Η επέμβαση και η ανταπόκριση των μελων των Αθλητικών Ομίλων απέτρεψε να επεκταθεί η φωτιά σε άλλα σκάφη, οταν ξέσπασε φωτιά (25/04-12.15)σε σκάφος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στη ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας.

Δε λειτούργησαν τα μέτρα πυρόσβεσης στους πυροσβεστικούς σταθμούς της ναυταθλητική μαρίνας, καταγγέλλουν στο kallitheapress.gr όσοι από την πρώτη στιγμή προσέτρεξαν να κατασβέσουν  τις εστίες της φωτιάς. Ενω δεν έφταναν στο σκάφος που ειχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά οι μάνικες πυρόσβεσης που υπήρχαν στους κρουνούς, οι οποίοι δεν είχαν νερό.

NantiaReport_ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας

Μελη των Αθλητικών Ομίλων με τους πυροσβεστήρες που διέθεταν μεχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής, ενήργησαν στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Αδυναμία της Δημοτικής Διοίκησης να ανταποκριθεί με μέσα και προσωπικό στο έκτακτο περιστατικό, καταγγέλλουν όσοι έχουν άμεση σχέση με τη  ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας.

NantiaReport_ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας20190425_141931

Η φωτιά περιορίστηκε και δεν επεκτάθηκε σε άλλα σκάφη ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί,  λόγω της ψύχραιμης και άμεσης επέμβασης των μελών των ομίλων.

Προανάκριση διενεργεί το ΛΣ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική.