Καλλιθέα : Κρατούσαν σε απομόνωση 17άχρονη και της απαγόρευαν να πηγαίνει στο Σχολείο, για να την.. παντρέψουν

Μητριά, κρατούσε σε απομόνωση με εντολή του πατέρα τη 17άχρονη κόρη του και της απαγόρευσαν τη φοίτηση στο Σχολειό γιατι ήθελαν.. να την παντρεψουνε.

Από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας,  συνελήφθη η 35άχρονη υπήκοος Μπαγκλαντές – μητριά της ανήλικης κορης του ομοεθνή συζύγου της, με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης ανηλίκου.

Ενώ ένταλμα έχει εκδοθεί και για τον 43άχρονο πατέρα της ανήλικης, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα με άδεια παραμονής και διαφύγει στο Μπαγκλαντές ως ηθικό αυτουργό σε παράνομη κατακράτηση ανηλίκου, καθως με δίκη του εντολή η δεύτερη σύζυγός του,  απαγόρευε στην κόρη του να παρακολουθεί τα μαθήματα της στο Σχολείο.

Η ανήλικη έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο χερι

Είχε προηγηθεί ενημέρωση (12/4) από το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης στο Ελληνικο, καθως 17άχρονη μαθήτρια από το Μπαγκλαντές είχε σταματήσει τη φοίτησή της και παρά τη θέλησή της, την κρατούσαν περιορισμένη. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας εντόπισαν την ανήλικη , ενώ διέκριναν στα χέρια της αμυχές, και την απελευθέρωσαν καθώς όπως τους δήλωσε η μητριά της την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.

Με εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων 17άχρονη τέθηκε σε προστατευτική φυλαξη, ενώ με εντολή του Εισαγγελέα ΠΔ η 35αχρονη μητριά της ανήλικης αφέθηκε ελεύθερη.