Καλλιθέα: Η σύζυγος βγήκε τρέχοντας στο δρόμο για να αποφύγει την μανία του άνδρα με το μπαλτά

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο τέως σύζυγοι μετά την επίθεση με τσεκούρι σε βάρος της 55άχρονης και τον αυτοτραυματισμό του 67άχρονου στην Καλλιθέα.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ ακινητοποίησαν και προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη λίγο μετά την επίθεση σε βάρος της συζύγου του.

Περίοικοι στην περιοχή της  Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές της 55άχρονης γυναίκας ενώ έτρεχε στο δρόμο και την ακολουθούσε, κραδαίνοντας τσεκούρι ο 67άχρονος  σύζυγός της .

Σύμφωνα με τους γείτονες το ζευγάρι είχε έντονους διαπληκτισμούς στο παρελθόν, ενώ οι τσακωμοί προκάλεσαν την αντίδραση της γυναίκα να ζητά συνεχώς διαζύγιο από τον άνδρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.

Το βράδυ της Δευτέρας (10/08) η 55χρονη εν μέσω διαπληκτισμού, ζητησε διαζύγιο από τον 67χρονο, ο οποίος άρπαξε τσεκούρι και κινήθηκε εναντίον της ενω γυναίκα έντρομη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός τους και άρχισε να τρέχει στα στενά της Καλλιθέας μέσα στον κόσμο.

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και κατάφερε πληγμα με το τσεκουρι στην πλάτη της γυναίκας η οποία έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από το σύζυγό της. Ενώ στο δρόμο επικρατούσε πανικός ο άντρα συνέχισε να αυτοτραυματίζεται, και να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του.

Πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τόσο τον άντρα και τη γυναίκα αιμόφυρτους στο πεζοδρόμιο. Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλειας Καλλιθέας .