Καλλιθέα: Εισβολή αντιεξουσιαστών έσπασαν τις βιτρίνες γραφείων εταιρείας και πιάστηκαν στα χέρια με τους security (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταδρομική έφοδο στα γραφεία της εταιρείας ICAP, στην Καλλιθέα, από την αυτοπροσδιοριζόμενη Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου.

Έσπασαν τα τζάμια της βιτρίνας στην είσοδο και διαπληκτίστηκαν με τους φρουρούς (security) αφού απαιτούν να “μην κάνεις τιποτε” ενω επιχειρεί να τους αποτρέψει από την εισβολή.

Ανεξέλεγκτοι και χωρίς να έχουν  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισβάλλουν στο εσωτερικό της επιχείρησης και προβαίνουν στους βανδαλισμούς.

Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης το οποίο αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού, υποστηρίζουν οι “αυτόκλητοι δράστες” της επίθεσης, ότι στα γραφεία της εταιρείας λειτουργεί “μυστικά” τμήμα τηλεφωνικό κέντρο εισπρακτικής και η ενέργεια τους, αποδίδεται στην έκφραση αντιδρασης στη λειτουργία εισπρακτικών εταιρειών.

«Όσο υπάρχουν εισπρακτικές που εκβιάζουν και εξοντώνουν με τη πίεση τους το λαό για τα «χρέη» του, τόσο εμείς θα φροντίζουμε να τρέμει το φυλλοκάρδι τους. ΚΑΝΕΝΑ σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Θα ακολουθήσει εκτενές κείμενο».

https://www.youtube.com/watch?v=9jhQFYPofqc