Καλλιθέα: Δολοφονία “ξεκαθάρισμα”- Νεκρός κατάδικος για ανθρωποκτονίες

Φονική ενέδρα με το θύμα να έχει καταλήξει στα πολλαπλά τραύματα του απο πυροβόλο όπλο

Update: Αστυνομικές πηγες του NantiaReport.gr αναφέρουν οτι θύμα της φονικής ενέδρας, είναι ο 60άχρονος Ευάγγελος Πάλλης, ο επωνομαζόμενος “Απάτσι”. Στην ποινική του δράση,  αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και  είχε καταδικαστεί σε ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία έξω από τον Ιππόδρομο -το 2002- στην Καλλιθέα .

Ως έγκλειστος ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν δηλώσει τη στήριξη τους, καθώς συμμετείχε ενεργά στην εξέγερση των φυλακών Τρικάλων στις 27/5/2006 και αργότερα στο Μαλανδρίνο, συμμετείχε στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων το Νοέμβρη του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής.

Ενεδρα θανάτου στην Καλλιθέα (05/10-04.10) για 60άχρονο άνδρα, o οποιος κατέληξε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμό”, όπου μεταφέρθηκε. Πολίτες τον εντόπισαν στη αιμόφυρτο επι της Λ.Θησεως 46 και και Κανακίδη ενημέρωσαν τις Αρχές. Ωστόσο το θύμα είχε ήδη παραληφθεί από το σημείο και σε νεότερη επικοινωνία από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα ενημερώθηκαν στην Ασφάλεια ότι το θύμα είχε καταλήξει. Μακροσκοπικά διακριβώθηκε ότι ο 60άχρονος ειχε δεχθεί τρεις βολίδες από πυροβόλο όπλο και κατέληξε στα τραύματά του.

Στην κατοχή του έφερε πρόσφατο αποφυλακιστήριο

Από την εξακρίβωση στοιχείων του, φέρεται “γνώριμος” στις Αρχές, με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, ενω είχε καταδικαστεί – το 1995 και το 2002 – για ανθρωποκτονίες.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής  .