Καλλιθέα: Αναζητούν πληροφορίες για τον τραυματισμό Αλβανής η οποία εντοπίσθηκε εν οδώ και νοσηλεύεται

Έκκληση σε παροχή στοιχείων προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες τραυματισμού γυναίκας από την Αλβανία η οποία εντόπισε τραυτισμένη εν οδώ στην περιοχή της Καλλιθέας και νοσηλεύεται

Σύμφωνα με φίλη της γυναίκας από την Αλβανία το μεσημέρι της Πέμπτης (17/03) μεταξύ 12.00μμ με 13.00μμ, εντοπίσθηκε στη γωνία των οδών Πλάτωνος και Φιλάρετου, στην Καλλιθέα, με τραύμα στο κεφάλι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο. «Επειδή δε γνωρίζουμε πως έγινε το περιστατικό και ο τραυματισμός της, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο που να κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει», επισημάνει και ζητάει τη συνδρομή όσων ενδεχομένως έχουν γνώση των συνθηκών τραυματισμού της γυναίκας.

Περίοικοι και διερχόμενοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και δύο δίκυκλα ταχείας επέμβασης μετέβησαν στο σημείο σε παροχή πρώτων βοηθειών στη γυναίκα από την Αλβανία. Νωρίτερα φαρμακοποιός είχε περιθάλψει την τραυματισμένη γυναίκα η οποία είχε επαφή αλλά δεν ήταν σε θέση να περιγράψει τις συνθήκες τραυματισμού της.