Καλλιθέα: Αλβανοί έκλεψαν το κινητό Αφρικανού, τούς εντόπισε και τους παρέσυρε με το οχήμά του- Δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο και ένας κρατούμενος στο Τμήμα

Αλβανοί έκλεψαν το κινητό Αφρικανού με διάρρηξη στο οχημά τους, τους καταδίωξε, τούς εντόπισε από το στίγμα του, τους καταδίωξε και παρέσυρε δύο αδέλφια απο την παρέα των δραστών

Με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών συνελήφθη 24χρονος από τις Σεϋχέλλες, το βράδυ του Σαββάτου (12/02) στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο 24χρονος είχε σταθμεύσει το όχημά του (12/02-23.15) έξω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει στην Καλλιθέα, όταν αντιλήφθηκε την υποπτη κίνηση παρέας Αλβανών- δύο αδελφοί και φίλος τους. Ανέβηκε στο διαμέρισμά του και διαπίστωσε ότι είχε αφήσει το κινητό στο όχημά του και κταν κατέβηκε για να το παραλάβει διαπίστωσε ότι του είχαν παραβαίνει το όχημα και έκλεψαν το κινητό του. Σε αναζήτηση από το στίγμα του κινητού του, εντόπισε τον 17χρονο Αλβανό σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο που είχε σταθμεύσει και τον αναγνώρισε ως έναν εκ των υπόπτων της παρέας των τριών έξω από την πολυκατοικία.

Ο 24χρονος καταδίωξε τον 17χρονο με το όχημά του, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε. Ο 24χρονος αδελφός του Αλβανού, βγήκε στο δρόμο και είδε τον 17χρονος τραυματία και επιτεθηκε με πέτρα στο όχημα του 24χρονου από τις Σεϋχέλλες. Για να απωθήσει τον Αλβανό ο Αφρικανός οδηγός του οχήματος κινήθηκε σε βάρος του παρασύροντας και τον αδερφό του 17χρονου Αλβανού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση και προχώρησαν στη σύλληψη του 24χρονου από τις Σεϋχέλλες,  ενώ οι δυο Αλβανοί αδελφοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο 24χρονος συνελήφθη.

Το ΤΑ Καλλιθέας προχώρησε σε σχηματισμό δικογραφίας για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος του 24χρονου από τις Σεϋχέλλες και για κλοπή σε βάρος του 17χρονου τραυματία η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα.