Καλλιμάρμαρο: “Νταής” σηκώνει χέρι στη γυναίκα του στο κατάμεστο στάδιο πριν την έναρξη της συναυλίας – Ακολουθεί αναστάτωση και αποχωρεί από τις εξέδρες (video)

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά θεατή στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, πριν την έναρξη της συναυλίας του ΣΚΑΪ, «Όλοι μαζί μπορούμε», εν εξαλλω στην απόπειρα της γυναίκας του να τον συγκρατήσει εμφανώς εξοργισμένος, την απωθεί και τη χαστουκίζει στο κατάμεστο στάδιο.

Ενδοοικογενειακή βία. Καθημερινά περιστατικά που συμβαίνουν δίπλα μας, χωρις να είμαστε αυτόπτες μάρτυρες αλλά τα αντιλαμβανόμαστε, να συμβαίνουν. Σε δημόσια θέα αυτές οι συμπεριφορές είναι τουλάχιστον εξοργιστικές. Τα θύματα (συνήθως) γυναίκες, αποσιωπούν και αποκρύπτουν τη βία σε βάρος τους, με την αποκάλυψη να έρχεται ..καθυστερημένα σε ακολουθία δυσάρεστων καταστάσεων..

Το περιστατικό κατέγραψε με βιντεοληπτικό υλικό και ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης νεαρή θεατής η οποία βρέθηκε παρούσα στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου Σταδίου.   Οπως διακρίνεται ο “νταης” (κατά βιομετρική παρουσία ..άντρας) είναι εξοργισμένος και εχει εμφανώς επιθετική συμπεριφορά καθώς κοιτάει Προς το πίσω μέρος των θεατών. Η γυναίκα που βρίσκεται μαζί του, ενώ στο χώρο βρίσκονται και ανήλικα τα οποία συνοδεύουν, επιχειρεί να τον ηρεμήσει. Το επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρις καπιος απο τους υπολοιπους θεατές η καπιος απο την ασφάλεια της διοργάνωσης να παρεμβαίνει, με τον “νταή” να  σπρώχνει τη γυναίκα η οποία χάνει την ισορροπία της και πέφτει στα μάρμαρα, και τον ίδιο να κινείται σε βάρος της και να τη χτυπάει στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τη νεαρή που δημοσιοποίησε το πειρατικό, θεατές γιουχάϊσαν τον “νταή” και ζητούσαν την παρέμβαση security, χωρις να δείχνει να τον απασχολεί  η αντίδρασή τους και κάθισε στη θέση του για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Ελάχιστα λεπτά αργότερα κι ενω ένας αλλος θεατής τον προπηλάκισε φραστικά στράφηκε εναντίον του κι ακολούθησε “εκρηξη” αντιδράσεων, όσων ήταν στο χώρο, και του επιτέθηκαν. Ο “νταής” αποχώρησε μόνος του, λογω των έντονων αντιδράσεων στην παρουσίαση τουωστο χωρο, ενω διακρίνεται να έχει σκισμένη την μπλούζα του.