“Καλές βάρδιες να γυρίζουμε ασφαλείς σε αυτούς που μας προσμένουν και μας στηρίζουν τα χρόνια του ένστολου βίου μας”

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε τα πληρώματα στο δρόμο. Μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

“Ποιός είναι αυτός που φεύγει από το σπίτι του καθημερινά και δεν γνωρίζει εάν θα επιστρέψει.. Αυτός που αφήνει την οικογένειά του τις γιορτές, για να διαφυλάξει την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου. Αυτός που στερείται τις σημαντικότερες οικογενειακές στιγμές, υπηρετώντας τους συμπολίτες του. Αυτός που έχει θρηνήσει συναδέλφους του, που επισκέπτεται τους καλύτερους του φίλους στα νοσοκομεία μετά από τραυματισμούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, παρόλο που η συντεταγμένη πολιτεία δεν αναγνωρίζει το επάγγελμά του ως επικίνδυνο. Αυτός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό των συμπολιτών του σε πυρκαγιές, κακοκαιρίες, σε κάθε δύσκολη κατάσταση 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς να προσμένει αναγνώριση της προσφοράς του..Αυτός που εκπληρώνει καθημερινά τον όρκο του προς την Πατρίδα, στερούμενος ακόμη και των πλέον απαραίτητων υλικών που τόσο έχει αναγκη.
Αυτός που ιβρίζεται καθημερινά στα δελτία ειδήσεων και στα ΜΜΕ χωρίς να έχει το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του άποψη , ενώ χρησιμοποιείται διαχρονικά ως αποδιοπομπαίος τράγος για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σημαντικά προβλήματα των ημερών μας.
Αυτός που αναζητούν όλοι, σε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους και αυτός που εμπιστεύεται απόλυτα η μεγάλη πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου..
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και χαρές σε όλους τους Συν-αδέλφους και στις Οικογένειες μας. Καλές βάρδιες και πάντα ΟΛΟΙ να γυρίζουμε ασφαλείς σε αυτούς που μας προσμένουν καρτερικά και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια του ένστολου βίου μας”, αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος ΕΑΣΥ Βοιωτίας Ζάχος Καρακώστας