Καλαβρυτα: Ζευγάρι επικαλέστηκε βοήθεια σε άτομο ανήμπορο και είχαν στο πορτ μπαγκαζ.. τη σούβλα!

Οι έλεγχοι σε αποτροπή για το χωριό ή την εξοχική κατοικία για το ..  Πάσχα, συνεχίζονται με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, κάποιοι παραμένουν αμετάπειστοι να ακολουθήσουν τις προτροπές των Αρχών

Το Πάσχα φέτος θα περιοριστεί στην πόλη και στη μόνιμη κατοικία διαμονής αντί για τα εξοχικά τα χωρία και την επαρχία. Ωστόσο κάποιοι παραμένουν .. αμετάπειστοι και επιδιώκουν να εξαπατήσουν τις Αρχές ακόμα και με προφάσεις που αυταπόδειχτα αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νεαρού ζευγαριού εν κινήσει με το αυτοκίνητο, που βρέθηκε σε μπλόκο της ΕΛΑΣ. Ο οδηγός υποστήριξε ότι ήταν επιβεβλημένη η μετακίνησή τους για να παράσχουν βοήθεια σε άτομο ανήμπορο σε χωριό των Καλαβρύτων. Ωστόσο κατά τον έλεγχο στο πορτ μπαγκαζ του οχήματος, η .. σούβλα τους πρόδωσε. Για την ανταρσία τους, βεβαιώθηκε πρόστιμο των €300 καθώς και αφαίρεση των πινακίδων του οχήματος για 60ημέρες.

Και όσο οι έλεγχοι συνεχίζονται και οι μέρες στο Πάσχα πλησιάζουν, τα κλιμάκια ελέγχουν είναι αποφασισμένοι ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τραγελαφικές καταστάσεις και δικαιολογίες.. ευφάνταστες.