Καλάβρυτα: Νεαροί από την Πάτρα, με μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο, εντοπίσθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού

Θέλησαν να ανέβουν στο χιονισμένο Χελμό και να απολαύσουν, τουλάχιστον το χιόνι, αφού το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας και βρέθηκαν μπροστά σε … περιπολικά και ελέγχους

Τα χιονοδρομικά κέντρα, παραμένουν σε αναστολή λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία. Ωστόσο με την ευκαιρία των ημερών, και τις αργίες, δεύτερη μέρα του 2021, αρκετοί πολίτες θέλησαν εκδράμουν να ανέβουν στο χιονισμένο Χελμό και να απολαύσουν, τουλάχιστον το χιόνι. Στους κομβικούς δρόμους που οδηγούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμου, πληρώματα του Α.Τ.Καλαβρύτων, σε εφαρμογή των μέτρων πραγματοποιούσαν ελέγχους για τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών.

Στην διασταύρωση του Χιονοδρομικού Κέντρου του Χελμου, πληρώματα της Αστυνομίας, υποχρέωσε περισσότερα από 30 αυτοκίνητα να κάνουν αναστροφή, καθώς τα έγγραφα μετακίνησης που έφεραν, δεν δικαιολογούσε… βόλτα στα χιόνια και σε μερικές των περιπτώσεων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.
Χαρακτηριστική η περίπτωση δύο οχημάτων από Πάτρα με νεαρούς επιβάτες, παρέλαβαν τα διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση, αν και έφεραν έγγραφα μετακίνησης είχαν δηλώσει ως ανάγκη την παροχή βοήθειας ηλικιωμένων σε χωριό των Καλαβρύτων, και βρέθηκαν με πορεία προς Χιονοδρομικό Κέντρο .