Καλαμάτα: Βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία – Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία

Σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει την Πελοπόνησσο. Τρεις νεκροι στη Μεσσηνία. Οι εικόνες από τις περιοχές όπου έπληξε η κακοκαιρία, καταγραφουν τη βιβλικη καταστροφή.

Σχεδόν 400 κλήσεις στην Πυροσβεστική το βράδυ για απάντληση υδάτων καθως το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας πλήττει σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την θεομηνία που έπληξε τη Μεσσηνία απο τα ξημερώματα ενώ υπάρχουν φόβοι να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί είναι μια γυναικα με κινητικά προβλήματα από το Πήδημα, ένας άνδρας στη Θουρία και μια ηλικιωμένη στη Καλαμάτα.

Την ίδια ωρα, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, μια ακομα γυναικα αγνοείται. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ενημερώθηκε από το σύζυγο της νεαρής γυναίκας πως δεν απαντά στις κλήσεις του. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της ενω η ίδια δεν εχει εντοπιστεί  .

Η  ολονύχτια δυνατή βροχή στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει βιβλικες καταστροφές. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους.

Η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της νύχτας, δέχθηκε περισσότερες απο 170 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων στην πόλη της Καλαμάτας, 30 κλήσεις στη Σπάρτη, 15 στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και 11 απο την Κυπαρισσία.

Κλειστός παραμένει ο δρόμος Ασπρόχωμα – Μεσσήνη, καθώς έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα στο ύψος του ποταμού Αρι. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω του κόμβου Praktiker.

Οι φωτογραφίες κατοίκου της Καλαμάτας, αποτυπώνουν τα προβλήματα που προκάλεσε η θεομηνία.

 

 

 

Φωτογραφικο στιγμιότυπο από το ΘΑΡΡΟΣ της Καλαμάτας

Φονική κακοκαιρία - Δυο γυναίκες αγνοούνται - Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Καλαμάτα και Νέα Μηχανιώνα