Καλαμάτα: Στην ψυχιατρική κλινική η φοιτήτρια που σκόρπισε τον πανικό με όχημα που απέσπασε απο τον ιδιοκτήτη του

Μετά την απολογία της, η 24άχρονη φοιτήτρια, με Εισαγγελική παραγγελία οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου και παραμένει σε νοσηλεία.

Η 24άχρονη φοιτήτρια προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της Καλαμάτας, όταν απέσπασε (09/02) το αυτοκίνητο πολίτη, βρεθηκε στη θέση του συνοδηγού και όταν επιχείρησε να την αποβιβάσει απο το όχημά του, βγήκε από το αυτοκίνητο, με τη νεαρή να κλείνει τις ασφάλειες και να απομακρύνεται με το όχημα έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Σε όλη τη διαδρομή προκαλούσε σύγκρουση σε -22συνολικά -παρκαρισμένα οχήματα.

Ακολούθησε καταδίωξη, με την 24άχρονη να υποχρεώνεται να σταματήσει, ενώ επιτέθηκε σε Αστυνομικό πριν συλληφθεί από πλήρωμα της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», η κοπέλα αντιμετωπίζει χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μαρτυρίες η νεαρή το φώναζε, όταν έμπαινε στο συμβατικό όχημα της Ασφάλειας.
Η 24άχρονη μετά την απολογία της, οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου και παραμένει σε νοσηλεία.
Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμφθηκε μεταξύ άλλων, είναι κλοπή, διατάραξη συγκοινωνίας, φθορά ξένης περιουσίας και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.