Καλαμάτα: Σοβαρά τραυματισμένη σε Νοσοκομείο της Αθήνας η γυναίκα από επίθεση οικόσιτων σκύλων (ΦΩΤΟ)

Δέχθηκε επίθεση από δύο οικόσιτους σκύλους ράτσας Cane Corso (ιταλικός μολοσσός) και σοβαρά τραυματισμένη στο πόδι, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

(ΠΡΟΣΟΧΗ οι εικόνες που περιλαμβάνονταν στο άρθρο είναι σκληρές!!)

Στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» της Αθήνας, νοσηλεύεται (απο τις 21/03) η 49άχρονη οποία το βράδυ 13ης Μαρτίου, δέχθηκε επίθεση των δύο σκύλων ράτσας Cane Corso (ιταλικός μολοσσός) με αποτέλεσμα να την τραυματισουν σοβαρά στο πόδι.

Τραυμα_σκυλος

Όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες παρουσιάζει το nantiaReport, η γυναίκα φέρει βαριά τραύματα στο κάτω άκρο ενω η επούλωσή του, σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί χρόνο και χειρουργική αντιμετώπιση.

Τραυμα_σκυλος

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, αποφάσισα αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον 58άχρονο ιδιοκτήτη των δύο ιταλικών μολοσσών ο οποιος βαρύνεται με το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Τραυμα_σκυλος

Ο δικηγόρος της 49άχρονης, μετέφερε στην Έδρα την επιθυμία της πελατιδός του, να καταθέσει αυτοπροσώπως, ζητήσει κι έλαβε αναβληθεί εκδίκασης.

Το Δικαστήριο όρισε τη δίκη, για τις 6 Οκτωβρίου.