ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Προφυλακιστέος, ο 53άχρονος παιδεραστής. Ασελγούσε στη 13άχρονη ανιψιά του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο 53χρονος παιδεραστής, που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 13χρονης σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας.

image

Ο 53χρονος Ν.Α. φέρεται κατά την απολογία του στην Ανακρίτρια Καλαμάτας (21/03) μετά την προθεσμία που είχε αιτηθεί και λάβει προκειμένου να παραθέσει τον απολογιστικό του ισχυρισμό, να έχει ομολογήσει και παραδεχθεί τις πράξεις του, όπως τις περιέγραψε η 13άχρονη.
Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, ανέφερε ότι από τον περασμένο Αύγουστο ο 53άχρονος ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, μέχρι και τη σύλληψή του (17/03) οταν Αστυνομικοί τον εντόπισαν επ αυτοφώρω, να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στο γυμνό ανήλικο κορίτσι, στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Οιχαλίας.
Στην απολογία του ο 53άχρονος παιδόφιλος, αναφέρθηκε σε δέκα “επαφές” που είχε με το ανήλικο κορίτσι, από τον περασμένο Αύγουστο. Τα όσα περιέγραψε ο παιδόφιλος, προκαλούν τα πιο ακραία ανθρώπινα ένστικτα. Όπως ανέφερε ενώπιον της Ανακρίτριας η πρώτη φορά που παρενόχλησε τη 13άχρονη, ήταν στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του στην Καλαμάτα, ενώ η γυναίκα του ήταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, ο ίδιος επιχείρησε να χαϊδέψει τη 13άχρονη. Η ανήλικη αντέδρασε, ωστόσο, όταν την επέστρεφε σπίτι της στο χωριό, σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε χωματόδρομο και ενήργησε σε βάρος της ασελγείς πράξεις.
Αναφέρθηκε επίσης σε απόπειρα βιασμού σε βάρος της 13άχρονης, πριν περίπου ένα μήνα, ενώ είχαν πάει μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στο χωριό, κι ενώ η σύζυγός του είχε κοιμηθεί. Η ανήλικη κατάφερε να βγει από το σπίτι τρέχοντας και να ξεφύγει.
Η μητέρα της ανήλικης, μακρινή εξαδέλφη του 53άχρονου Ν.Α, τον κατήγγειλε οταν παρατήρησε την αλλαγή στη συμπεριφορά της κορης της, και υστερα από συζήτηση, η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της το “μυστικό” που την είχε οδηγήσει σε απόγνωση. “Θα αυτοκτονήσων και θα πάρω μαζί μου το μυστικό” είχε αναφέρει η 13άχρονη.
Πατέρας τριών παιδιών, ο 53άχρονος Ν.Α. παιδόφιλος, με το μικρότερο λίγο μεγαλύτερο από το 13άχρονο κορίτσι, έμενε με την οικογένειά του στην Καλαμάτα, κι εργαζόταν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας. Λόγω της συγγένειας με την οικογένεια της ανήλικης, οι γονείς της επέτρεπαν στον 53άχρονο Ν.Α. να τη μεταφέρει από το χωριό στο σπίτι του στην Καλαμάτα, ενώ κάποιες φορές, του ανέθεταν την εποπτεία της, όταν έλειπαν σε δουλειές.
Σε βάρος του 53άχρονου Ν.Α, σχηματίσθηκε δικογραφία, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.
Η ανήλικη και η οικογένειά της βρίσκεται σε πρόγραμμα ψυχολογικής στήριξης ώστε να ξεπεράσει τα ψυχικά τραύματα από την αρρωστημένη συμπεριφορά και την ψυχολογική βία που ασκούσε σε βάρος της ο 53άχρονος παιδόφιλος.
Σύμφωνα με άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η οικογένεια του 53χρονου έχει εκφραστεί την πρόθεσή της να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τόσο τη 13άχρονο, όσο και την οικογένειά της.
Οι έρευνες της Ασφάλειας Καλαμάτας για τη δράση του 53άχρονου συνεχίζονται ώστε να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις ασέλγειας σε ανήλικα στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα εξρτάζεται η έκδοση Εισαγγελικής Διάταξης δημοσιοποίησης στοιχείων και φωτογραφιών του 53άχρονου παιδόφιλου ο οποίος αναμένεται να μεταχθεί άμεσα στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, όπου παρέμενε μέχρι την απολογία του, είχε ήδη δεχθεί επιθέσεις από άλλους κρατούμενους.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport