Καισαριανή: Πήγαν με μάσκα στο γυμναστήριο ενώ τελούν σε αναστολή λειτουργίας και έλαβαν πρόστιμα

Έφοδος της Αστυνομίας μετα από καταγγελία σε γυμναστήριο,  διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλλει αναστολή λειτουργίας

Υστερα από καταγγελία για λειτουργία γυμναστηρίου, κατά παράβαση των μέτρων, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καισαριανής διαπίστωσαν το βάσιμο της αναφοράς καθώς γυμναστηριο στην περιοχή του Σκοπευτηρίου λειτουργούσε κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων.

Όπως προέκυψε όταν οι Αστυνομικοί μετέβησαν για έλεγχο, στον εσωτερικό  χώρο εντόπισαν τον προσωρινά υπεύθυνο και έξι ακόμα άτομα, παρά το ότι η επιχείρηση από τον ΚΑΔ τελεί σε αναστολή λειτουργίας.

Αν και όλοι φορούσαν μάσκες υγειονομικής προστασίας, κανείς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την παρουσία του στον χώρο και τη μετακίνηση. Στους παρευρισκόμενους επιδόθηκαν διοικητικά πρόστιμα €300 ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο €3.000 στον προσωρινά υπεύθυνο και €5.000 στην επιχείρηση.

Ο προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.