Καισαριανή: Παρίσταναν τους “Αστυνομικούς” και τον λήστεψαν

Του δήλωσαν “Αστυνομικοί” και τον ακινητοποίησαν “για να του κάνουν έλεγχο” όπως καταγγέλλει ότι του ανέφεραν και τον λήστεψαν

Σύμφωνα με την καταγγελία 49άχρονο, το πρωί του Σαββάτου (21/11) είχε βγει για σωματική άσκηση στο άλσος της Καισαριανής, όταν εμφανίστηκαν δύο άνδρες με πολιτικά έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου τους, και φωνάζοντάς του,  ότι είναι “Αστυνομικοί” του ζήτησαν να τον υποβάλλουν σε σωματικό έλεγχο . Αν και ο 49άχρονος τους ζήτησε να του επιδείξουν τις υπηρεσιακές τους ταυτότητες, ή στοιχείο που να πιστοποιεί την ιδιότητά τους, τον ακινητοποίησαν -όπως το θύμα περιγράφει- και του αφαίρεσαν από τη τσέπη του, την ταυτότητά του και τις χρεωστικές του κάρτες, καθώς και χρηματικό ποσό €15 που είχε πάνω του.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε δίκυκλο μεγάλου κυβισμού και αποχώρησαν από το σημείο. Τις εκκλήσεις του 49άχρονουο σε βοήθεια άκουσαν περίοικοι οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, και πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο σημείο, με το θύμα να περιγράφει τα χαρακτηριστικά των δραστών και της μηχανής, ωστόσο παρά τις αναζητήσεις δεν κατέστη εφικτό να τους εντοπίσουν.