Κάηκε ζωντανή 82χρονη στο Κωνσταντινάτο

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα από το Κωνσταντινάτο, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της. Η φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί κι έγινε αντιληπτή από τον αδερφό της 82χρονης, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

 

A4

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η φωτιά εκδηλώθηκε δίπλα ακριβώς από τη σόμπα, στο μοναδικό δωμάτιο που διέθετε το σπίτι. Ο ηλικιωμένος άντρας τόνισε ότι έσπευσε να βοηθήσει την 82χρονη αδερφή του, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει μέσα στο δωμάτιο, επειδή οι φλόγες είχαν εξαπλωθεί παντού.

 

A3 (1)

 

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα (4) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Σερρών με δώδεκα (12) άντρες, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, καθώς και ένα βυτιοφόρο του Δήμου Σερρών για να συνδράμει στην όλη επιχείρηση κατάσβεσης, ενώ γείτονες με ότι μέσα διέθεταν προσπαθούσαν κι αυτοί να βοηθήσουν. Μάλιστα, η Αστυνομία αναγκάστηκε να εκκενώσει τη γύρω περιοχή, καθώς στο σπίτι υπήρχαν φιάλες υγραερίου, γεγονός που ενίσχυε τον κίνδυνο να σημειωθούν εκρήξεις.

 

A1

 

Τελικά, οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο ήταν ήδη αργά για την 82χρονη γυναίκα, η οποία κάηκε ζωντανή. Το άψυχο σώμα της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο των Σερρών.