ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Τα ΜΑΤ ήθελαν να προκαλέσουν στημένα επεισόδια»

Λεκτική επίθεση από ανθρώπους των ΜΑΤ δέχθηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού τόσο πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού, όσο και μετά το τέλος του, όπως υποστηρίζει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Πολύ σοβαρές καταγγελίες από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, υποστηρίζοντας πως άνθρωποι των ΜΑΤ επιχείρησαν να προκαλέσουν στημένα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», στην παραταγμένη διμοιρία που ήταν στην είσοδο των αθλητών, πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού, άνθρωποι των ΜΑΤ έβριζαν χυδαία την ομάδα του Πειραιά, όπου ένας εξ αυτών φέρεται να είπε: «Έρχεται ο μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος σήμερα, για να σας γ…σει» και όταν ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, του ζήτησε τον λόγο, εκείνος τον εξύβρισε, λέγοντάς του: «γ…ώ τον Ολυμπιακό σου και το μ…ί της μάνας σου».

Μάλιστα, ανάλογο σκηνικό έγινε και μετά το τέλος του ντέρμπι. Αυτή τη φορά, τα ΜΑΤ ήταν παραταγμένα στην έξοδο των αθλητών και συνέχισαν να βρίζουν, προκαλώντας εκ νέου τους φίλους των «ερυθρόλευκων» που ήταν στον χώρο. Σε εκείνο το σημείο, ήταν ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος τους ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, αλλά άκουσε και εκείνος «γαλλικά» από τους αστυνομικούς.

_________

* Sport-fm.gr