Κ.Πατησια: Συνελήφθη ο δράστης δολοφονίας ηλικιωμένου και ληστείας της συζύγου του

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία και η ληστεία ηλικιωμένου ζευγαριού στο διαμέρισμά τους, στα Κάτω Πατήσια με κλήση για ενδοοικογενειακή βία σε διαμέρισμα Καζακστανών

Τρεις δράστες εισέβαλλαν στο διαμέρισμα ηλικιωμένου ζευγαριού στα Κάτω Πατήσια (13/02 2012) αφού φίμωσαν και δέσμευσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι, ερεύνησαν όλους τους χώρους του διαμερίσματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρηματοκιβωτίου χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Στην αυτοψία και ιχνηλατηση του χώρου είχε εντοπισθεί ένα δακτυλικό αποτύπωμα αταυτοποίητου δράστη.

Εννιά χρόνια  μετά, ο 36χρονος γεννημένος στο Καζακστάν τσακώθηκε με την σύζυγό του και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. Όπως προβλέπεται κατά την δακτυλοσκοπηση ταυτοποιήθηκε με το δράστη του εγκλήματος και ληστείας σε βάρος των ηλικιωμένων.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν (15/09) τον 32χρονο δράστη, στο Καματερό Αττικής, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε από το Ανακριτικό Τμήμα ένταλμα. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται.