Κ.Πατήσια: Κατήγγειλε επίθεση με τραυματισμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είδε τους εικονικούς του ακολούθους να.. αυξάνονται

Μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε αναστάτωση και αντιπαραθέσεις, με το νεαρό διαχειριστής του λογαριασμού να έχει θέσει ως στόχο του να αποκτήσει χιλιάδες εικονικούς ακολούθους

Σε ανάρτησή του σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο 19χρονος διαχειριστής του λογαριασμού, μέσα από νοσοκομειακό περιβάλλοντο μεσημέρι της Τετάρτης (02/02), κατήγγειλε ότι «αλλοδαποί με μαχαίρωσαν και μου πήραν την αλυσίδα που φορούσα». Σηκώνοντας τη μπλούζα του, έδειχνε το αυτοκόλλητο επίθεμα που έφερε στο στομάχι, περιγράφοντας, «είχα χάσει τις αισθήσεις μου όταν με μαχαίρωσαν. Πραγματικά να μην το νοιώσει κανένας, πως νιώθεις όταν κόβεται το δέρμα σου». Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι και κατά το παρελθόν είχε δεχθεί παρόμοια επίθεση, χωρίς τότε οι δράστες να τον τραυματίσουν. «Αυτό το βίντεο είναι καθαρά το να εξηγήσω να μην κυκλοφορείτε με αλυσίδες, είτε αξίας είτε όχι.. Αυτά», ολοκληρώνει το βίντεο ο νεαρός.

Η ανάρτηση του 19χρονου Π.Δ με το ψευδώνυμο “arapakiss3” στον εικονικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων, βρήκε απήχηση και αρκετοί έσπευσαν να ανακοινοποιήσουν την καταγγελία του. Στα σχόλια που προκάλεσε η αρχική του ανάρτηση, μεταξύ άλλων υπήρχαν εξοργισμένοι με την ανεξέλεγκτη δράση των αλλοδαπών, άλλοι επικριτές σε βάρος της αστυνομία γιατί δεν προέβλεψε την επίθεση και αρκετοί του ευχήθηκαν περαστικά και τρομοκρατημένοι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το σημείο της επίθεσης, χωρίς όμως να λάβουν ανταπόκριση. Με το νεαρό διαχειριστή του λογαριασμού με ανακοινοποιήσεις δημοσιεύσεων ενημερωτικών ιστοτόπων που αναπαρήγαγαν την αρχική του καταγγελία και τον προέβαλαν, να επανέρχεται με νέες αναρτήσεις .

Ο λογαριασμός στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το ψευδώνυμο “arapakiss3”, δημιουργήθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου (2021) ο 19χρονος διαχειριστής του Π.Δ, πραγματοποιούσε αναρτήσεις με .. ζωδιακές αναζητήσεις και προσωπικούς προβληματικούς με μουσική υπόκρουση της τραπ μουσικής σκηνής. Η αποδοχή του από τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μικρή, ωστόσο ο στόχος του μεγαλεπήβολος να αποκτήσει “10.000 διαδικτυακούς ακολούθους” όπως επισημαίνει στο προφίλ του. Η καταγγελία του 19χρονου για την επίθεση με τραυματισμό και την κλοπή της αλυσίδας του, προκάλεσε έντονη αλληλεπίδραση στο λογαριασμό που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δυκτίωσης με περισσότερες από 250.000 προβολές και πάνω από 15.000 αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την εγγραφή από το αστυνομικό δελτίο, η επίθεση σε βάρος του 19χρονου Π.Δ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (02/02-15.35) στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ροσταν, όταν τρεις αλλοδαποί τον τραυμάτισαν ελαφρά, ενώ ήταν σε κίνηση πεζός. Ο νεαρός μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο Λαϊκό και αφού εξετάσθηκε, κρίθηκε ότι έφερε επιπόλαιο τραύμα και αποχώρησε. Αστυνομικοί έλαβαν κατάθεση από τον 19χρονο ενώ την υπόθεση ανέλαβε σε διερεύνηση το ΤΑ Πατησίων.