Εισβολή κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League- Αναζητήσεις για τους δράστες της επίθεσης

Με καταδρομική εισβολή περιπου 40ατομα με κουκουλες προκαλεσαν σοβαρο επεισοδιο στο χώρο που διεξαγοταν η κλήρωση της Football League, στο Αττικό Άλσος.
“Άντε γ** μ** που θέλετε και κληρώσεις”, φώναζαν στους διοργανωτές οι ταραξίες, ενω εκτόξευαν καρέκλες και αντικείμενα.
a4Οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, συνεπλάκησαν με τα άτομα της ασφάλειας (security), απερριψαν στην εισοδο μολωτοφ η οποια εξερράγη χωρις να προκαλέσει τραυματισμούς, ενω άναψαν και καπνογόνα. Η εκδήλωση διεξαγόταν με τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη, με τους ταραξίες να επιτίθενται κατα πάντων. Ενω και ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποιος βραβεύτηκε για την… προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έγινε αποδέκτης λεκτικης επιθεσης απο τους βανδαλους ταραξιες.
Με...κουκουλοφόρους εισβολείς η κλήρωση της footballleague!!!

Ο φωτορεπόρτερ του InTimes, Στέλιος Βολιτάκης, τραυματισθηκε από καρέκλα στο φρύδι και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για συρραφή του τραυματος (ραμματα).
Οι δραστες αποχώρησαν πριν την άφιξη της Αστυνομίας, ενω προκάλεσαν φθορες και σε σταθμευμένα οχήματα εξωτερικά της εγκατάστασης. Άμεσα στο χώρο μετέβησαν πληρωματα της ΔΙΑΣ και της ΖΗΤΑ καθως και περιπολικά της Άμεσης Δράσης με εντολή να ενεργησουν αναζητήσεις και προσαγωγές υπόπτων , αναβάτες δικυκλου, ως δράστες του επεισοδίου.
a3Με αυτή την εξέλιξη, εντολη ΓΑΔΑ οι αθλητικοί σύνδεσμοι τέθηκαν σε επιτήρηση, ενω διατάχθηκαν Αστυνομικές Δυνάμεις σε αυξημένη ετοιμότητα .