“Ήρθε, μας πέταξε ένα γεια και αποχώρησε”- Ενοχλημένοι ένστολοι που παρέστησαν σε πολιτική εκδήλωση

Έντονα ενοχλημένοι εκφράζονται εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, οι οποίοι κλήθηκαν σε πολιτικη εκδήλωση υποψηφίου για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.
Συμφωνα με πληροφοριες, εα Αξιωματικός, κινούμενος με τα “ρεύματα”, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει στην προεκλογική περίοδο τους υποψήφιους στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του κομματος της αντιπολίτευσης, με τις επαφές που διατηρεί στην ΕΛΑΣ. Ύστερα από πολλές “συζητήσεις” αποφάσισε να στηρίξει -τελικά- τον υποψήφιο της Περιφέρειας στην οποία και ο ίδιος είχε πολιτευτεί στις κοινοβουλευτικέτες εκλογές και διοργανώθηκε εκδήλωση πολιτικής ενημέρωσης για τη στήριξή του. Ο χώρος της συγκέντρωσης προσδιορίσθηκε -τελικά- σε κοσμικό κατάστημα στο Μοναστηράκι, ενώ κλήθηκαν να δώσουν το παρών εν αποστρατεία και εν ενεργεία Ανώτεροι και Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Στη συγκέντρωση ωστόσο αν και “απρόσκλητοι” άτομα του “χώρου” έκαναν την εμφάνισή τους να αναζητούν το χώρο της εκδήλωσης. Ο υποψήφιος λόγω της κατάστασης όπως “διαμορφώθηκε”.. παρέστη και αποχώρησε “συνοδευόμενος” από Αστυνομικούς κατά τη σύντομη παρουσία του στην εκδήλωση..
Αυτό ακριβώς ήταν το σημείο που ενόχλησε τους εν ενεργεία Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι και εξέφρασαν τη θεση, ότι “ήρθε, μας πέταξε ένα γεια και αποχώρησε” ενώ επερριπταν ευθύνες στον διοργανωτή της εκδήλωσης που έπεισε έναν έμπειρο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ (αν και εα σήμερα) να πραγματοποιήσει εκδήλωση στη συγκεκριμένη περιοχή…

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport