“Ήρεμες θάλασσες”, για τον Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και νεαρή Αστυνομικό

Άνοιξε πλώρη για “ήρεμες θάλασσες” ο ανώτερος της ΕΛ.ΑΣ. με νεαρή Αστυφύλακα, και η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς αρμένιζαν στα νερά του Αιγαίου…

Εκείνος, ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έχει διατελέσει σε καίριες υψηλές θέσεις ευθύνης, κι εκείνη νέα στο Σώμα, αλλά η συγγενική σχέση της με πρώην Υπουργό της Κυβέρνησης δεν περνάει απαρατήρητη, ακόμα και για τους ..”αδαείς”.

Συναντήθηκαν όταν βρέθηκαν να συνυπηρετούν στο ίδιο γραφείο του 7ου στο Μέγαρο της Κατεχάκη, εκείνος επικεφαλής κι εκείνη υφισταμένη του… Η συνάντησή τους ήταν μοιραία..

Ο ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, έκλεισε τα πρώτα “ήντα” στις αρχες Αυγούστου, και τα γιόρτασε με την παρέα της νεαρότατης συναδέλφου του, σε ολιγοήμερη καλοκαιρινή απόδραση ξεκούρασης σε νησι του Νότιου Αιγαίου, με συνοδεία λευκού κρασιού σε ένα ρομαντικό δείπνο..

Τις τελευταίες ημέρες ο ανώτερος Αξιωματικός παρεδωσε πηδαλιο και με τις καλοκαιρινες αναμνήσεις επέστρεψε στο κλεινόν αστυ, και η νεαρή Αστυφύλακας στη θεση της, και παλι στα υπηρεσιακά καθήκοντά τους. Ωστοσο οι μικρές αποδράσεις, όσο ακόμα το καλοκαίρι και οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, σε παραθαλλάσσιου προορισμούς κοντά στην Αθήνα.. συνεχίζονται