Ηράκλειο: Μαθήτριας Γυμνασίου κατήγγειλε μαθητή Λυκείου για βιασμό στις τουαλέτες του Σχολείου

Ο έφηβος μαθητής παραδέχτηκε την πράξη που του αποδίδεται από την καταγγελία και δήλωσε μεταμέλεια, ενώ την υπόθεση χειρίζεται ο Εισαγγελέας ανηλίκων

Η καταγγελία της μαθήτριας δημοσίου Σχολείου σε βάρος μαθητή μεγαλύτερης ηλικίας του αποδίδει κατηγορία βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε μαθητή Λυκείου του Ηρακλείου ότι τη βίασε στις τουαλέτες του συστεγαζομενου Σχολικού Συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο έφηβος μαθητής παραδέχτηκε την πράξη όπως του αποδίδεται ενώ δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον του Συμβουλίου καθηγητών του Σχολείου, που αποφάσισε την αποβολή του από το Λύκειο του Ηρακλείου.

Για το περιστατικό καθώς έλαβε διάσταση εντός της μαθητικής κοινότητας και των εκπαιδευτικών, η Διεύθυνση του Σχολείου ενημέρωσε τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου, το Υπουργείο Παιδείας και την Ασφάλεια Ηρακλείου.

Για την καταγγελία της μαθήτριας του Γυμνασίου, σχηματίσθηκε δικογραφία ενώ την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος Εισαγγελέας ανηλίκων, ο οποίος ζήτησε διερεύνηση της υπόθεσης και διενεργείται προανάκρισης.