Ηράκλειο, Κρήτης: “Έκοβαν” το αντικρυστό κι έπεσαν σε γκρεμό

Αυτοκίνητο με έξι επιβαίνοντες έπεσε σε γκρεμό, στο ύψος της λίμνης του Ζαρού στο Ηράκλειο καθώς “έκοβαν”… το αντικριστό.

Το παραδοδιακό ψήσιμο στην Κρήτη, με τα κρέατα σε κληματόβεργες και στημένα σε πλέξη γύρω από τα κάρβουνα είναι εντυπωσιακό. Ωστόσο στάθηκε αφορμή για τροχαίο ατύχημα όπως δημοσιεύει το e-mesara (26/08-18.45) όταν παρέα που επέβαινε σε ΙΧ είχαν επισκεφτεί  τη λίμνη του Ζαρού. Λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, όπως ανέφεραν και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, δίπλα στο δρόμο μετά τη λίμνη υπάρχει ταβέρνα, που ήταν σε εξέλιξη κοινωνική εκδήλωση κι έψηνε αντικριστό σε εξωτερικό χώρο.

Οι επιβαίνοντες που έβλεπαν πρώτη φορά αντικριστό, έδειξαν να έχουν μεταστρέψει  την προσοχη τους, οπως και ο οδηγος, με αποτέλεσμα να πέσει το αυτοκίνητο στο γκρεμό.

Την πορεία του οχήματος ανέκοψε λεμονιά ενώ το όχημα ντεραπάρησε. Στο χώρο τού ατυχήματος  μετέβησαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από τις Μοίρες και ένα από την Αγία Βαρβάρα και μετέφεραν τρεις από τους επιβάτες αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Ηράκλειο.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία.

____________

* πληροφορίες από e-mesara/flashnews.gr