Ιωάννινα: Ασθενή ξυλοκόπησε γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και αναζητείται

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα ο οποίος εισήχθη ως ασθενής, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Αναζητήσεις στα Ιωάννινα για τη σύλληψη 48χρονου, ο οποίος ξυλοκόπησε (17/10-21.00) τη γιατρό εφημερίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και προκάλεσε ζημιές στις εγκαταστάσεις Νοσηλευτικού Ιδρύματος .
Η αστυνομία κλήθηκε στο χώρο από το ιατρικό προσωπικό βάρδιας, καθώς ο 48χρονος ο οποίος είχε εισαχθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χτύπησε με κλοτσιές και μπουνιές τη γιατρό εφημερίας και στη συνέχεια με πυροσβεστήρα από την πυρασφάλεια του χώρου, προκάλεσε ζημιές στις τζαμαρίες των επειγόντων, καθώς ζητούσε να του χορηγηθούν φάρμακα ενώ απειλούσε με αυτοχειρία.

Ο φύλακας που ήταν στο χώρο δεν κατάφερε να προστατεύσει και να απομακρύνει τη γιατρό  από τη μανία του άνδρα ασθενή, ο οποίος σε κατάσταση έξαρσης ψυχικής ορμής, αποχώρησε από το Νοσηλευτικό ίδρυμα και αναζητείται. Η Διοίκηση του νοσοκομείου προχωρά σε μηνύσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση προτίθεται να υποβάλλει και η γιατρός του Νοσοκομείου.