Ιλίσια: Παρέμβαση του Αλβανού σε οικογενειακό ζήτημα του θύματος, αποδίδεται η ένοπλη επίθεση- Αναζητείται ο Αλβανός δράστης.

Αναζητείται ο Αλβανός ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε βαρύτατα τον… ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλέυεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, έπειτα από έντονη λογομαχία στα Ιλίσια.Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, όπως προέκυψε κατά την προανάκριση από τις καταθέσεις ατόμων του περιβάλλοντος θύματος και δράστη, ο Αλβανός, ο οποιος διατηρεί κατάστημα με ταπετσαρίες, στη συμβολή της οδού Ξενίας με την Ιλισίων, στα Ιλίσια, και το θύμα, είχαν προσωπικές διαφορές.

Το θύμα αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα με τη συζυγό του, και είχαν οδηγηθεί στα πρόθυρα διαζυγίου. Η σύζυγος του τραυματία, είχε ζητήσει στον Αλβανό, να καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας της, αφού γνώριζε την ίδια και την οικογένειά της. Ωστόσο στην πορεία το ζευγάρι, που έχουν αποκτήσει και δύο ανήλικα αγόρια, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και ανέστειλαν τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, η συμπεριφορά του Αλβανού, όπως την περιγράφουν είχε γίνει επίμονα φορτική, ενώ φέρεται να ασκούσε πιέσεις στη γυναίκα, να προχωρήσει τη διαδικασία του διαζυγίου από το σύζυγό της. Το θύμα είχε όπως καταθέτουν άτομα του στενού περιβάλλοντος του, είχε κατ επανάλληψη ζητήσει από τον Αλβανό να κρατήσει αποστάσεις από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, φέρεται ο Αλβανός να προκάλεσε ένα τεχνιτό επεισόδιο, απέκρυψε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, και στη συνέχεια επέρριψε ευθύνες στο θύμα, ως δράστη της κλοπής. Το θύμα σύμφωνα με τους γείτονες, με αυτή την αφορμή, είχε λογομαχήσει με τον Αλβανό ταπετσιέρη, το πρωί, κι εμφανίστηκε στην επιχείρηση του Αλβανού ξανά το απόγευμα (25/09). Έπειτα από έντονο φραστικό επεισόδιο, δέχθηκε τα πυρά από πιστόλι που κατείχε ο Αλβανός, ο οποίο στη συνέχεια έσπευσε να απομακρυνθεί με το αυτοκίνητό του, το οποίο κι εντοπίσθηκε σε μικρή απόσταση.

Ο τραυματίας με βαρύτατα τραυματα στο λαιμο και το θώρακα, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ προανάκριση για το αιματηρό επεισόδιο, ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport